Peixos, estareu rebels amb l’autoritat

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Amb tants planetes transitant per la Casa X, pots estar posant molta energia en millorar la teva situació laboral i sobretot en l’enfocament que li vols donar de cara al futur.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Passes per un període fecund, que et pots sentir animat a dur endavant projectes que tenies aparcats. Amb la parella sembla que hi ha una conversa profunda pendent.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Finalitza un període de certa contenció verbal i vas tornant a estar més comunicatiu. Si no tens parella, pots fer connexió amb algú d’un altre origen i de més edat que tu.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Aquesta és una etapa que potser pares poc per casa o bé estàs molt atrafegat a la llar. Assumptes laborals, socials i de parella, absorbeixen bona part del teu temps.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

El Sol per Casa V et dóna un extra d’energia que potser has decidit cremar fent esport. L’aspecte tens amb Neptú, adverteix que siguis curós amb un assumpte de diners.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Mercuri va finalitzant el trànsit per Escorpí i tornes a mostrar-te més comunicatiu. Compte amb els malentesos en l’àmbit familiar i de la parella. Deixa les coses clares.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Pots estar involucrat en obres a casa o bé fent gestions per una hipoteca. En qüestions laborals pots patir dubtes i no tenir clar si quedar-te amb un lloc de feina o no.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Algunes persones poden viure tensió amb la parella, fruit de diferents maneres d’abordar els problemes. Si compres per la xarxa, assegura’t que ho fas en un lloc segur.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La quadratura Sol amb Neptú et pot tenir una mica despistat, però també pot ser un trànsit que afavoreixi la creativitat i la connexió amb la teva part més espiritual.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Júpiter transita per Capricorn i pots sentir que t’endinses en una etapa més lluminosa. Augmenta la fe en tu mateix i t’inclines a involucrar-te en un projecte ambiciós.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Comences un any de renovació de creences i filosofia de vida, amb Júpiter a Capricorn. Augment de la sensibilitat. Pots estar pensant a anar a viure a un indret llunyà.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Pots mostrar-te una mica més rebel amb l’autoritat. Tens a flor de pell una vena romàntica que no està disposada a complir amb algunes exigències materials del sistema.