Balança: mireu d’assentar les coses a la feina

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tindreu molta iniciativa i no us costarà gaire arrencar projectes nous i tenir idees interessants per fer coses, entre les quals viatjar i comunicar-vos amb persones que potser són diferents de vosaltres però que tenen un encant especial. En un moment donat, tothom pot ser interessant; no us heu de privar mai de conèixer a ningú.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Sabreu posar seny davant de situacions complicades sobre temes lligats a la feina i també en coses de casa. Sempre és bo ser responsable i saber fins on es pot arribar, i quines són les coses que es poden deixar de fer i quines s’han de mantenir. Heu de procurar ser sensats i pensar en el que convé més i de quina manera podeu anar bé.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

La sinceritat és bona, però de vegades la manera de dir les coses pot complicar una mica la situació. És important que penseu abans de parlar i, sobretot, que busqueu la manera de dir el que penseu. No és la vostra intenció però us serà fàcil ficar la pota. Us convé treballar i fer coses útils de manera activa i productiva; tot serà més fàcil.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Heu de procurar no fer cas de les vostres intuïcions, aquests dies us farien anar per camins complicats i no us deixarien estar tranquils. Hi ha situacions que ens fan pensar que tot va malament quan en realitat no és així. La tendència a dramatitzar porta a una espiral complicada de parar. Aquests dies és millor pensar amb el cap; anireu millor.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Tindreu ganes de cuidar més el físic; tenir el cos sa implica tenir la ment sana. Estar bé treballar-se un mateix per millorar. Tindreu moments amb egocentrisme i cal que no el deixeu créixer perquè, a la llarga, us podria portar algun maldecap. Valorar-se està bé però no cal sobrepassar-se pensant que som els millors de tots.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Els diners us portaran de cap; heu de mirar de no jugar en jocs d’atzar perquè teniu les de perdre i això encara us comportarà més problemes. Són dies en els quals el millor que podeu fer és anar a la segura en tot i comptar bé el que teniu i el que podeu gastar en cada moment per a després no tenir maldecaps. Pensar amb el cap és el millor.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Podreu assentar coses de la feina i de la vostra vida. Per fer plans de futur trobareu la manera d’assegurar-vos el millor. També tindreu la facilitat que persones amb influències us donin un cop de mà en els projectes que teniu. No deixeu passar cap oportunitat d’avançar. Costa molt obrir-se camí i ara podeu fer-ho.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tindreu bon rotllo a casa i les coses us aniran força bé, tant en l’àmbit de la feina com en el de les relacions. Us costarà poc ser feliços, ja que trobareu maneres d’estar bé i a vosaltres us serà fàcil. En el tema de diners, la cosa canvia, ja que les despeses seran més altes del que teniu previst i tindreu algun maldecap per arribar a tot.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Hi ha tendència al fet que se us remogui tot en els temes personals; tindreu ganes de fer canvis i de viure coses diferents i estareu inquiets. Això és bo, perquè la vida és per viure-la, però cal que sigueu conscients que tot té el seu moment. És bo que tingueu aficions que us omplin i us facin créixer amb ganes com a persones actives.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tot i que no sigueu gaire ben vistos, és important que us comenceu a posar al cap que heu de prendre les decisions que us omplin i siguin el que sentiu de veritat, i no el que se suposa que heu de sentir. Sempre que fem les coses a contracor acaben malament; per anar bé, heu de ser sincers i actuar segons el que sentiu de veritat.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Us sentireu sols, cosa que pot ser un problema o una alliberació depenent del que sentiu; si teniu por de la soledat, serà difícil de portar però us anirà bé per experimentar que heu de comptar amb vosaltres mateixos. Si, al contrari, sentiu que és una alliberació, us anirà bé per deixar-vos anar i sentir que podeu fer tot el que vulgueu.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
La vostra capacitat de seducció us farà estar a un nivell diferent; serà fàcil que us mirin i que destaqueu al mig de la gent per la seguretat i el bon rotllo que transmetreu. Aprofiteu-ho si us convé i poseu-hi ganes si la cosa es posa a mida. Heu d’anar amb compte amb les persones que sembla que us volen ajudar massa perquè poden ser una mica interessades.

TOTES LES NOTÍCIES