Alerta escorpí: pot haver-hi tibantor amb una exparella

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Amb Mart en bon aspecte a Júpiter, un assumpte laboral pot tenir una oportunitat. També pot fer que deixis el mal humor de setmanes anteriors i recuperis la positivitat.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Amb Venus transitant per Casa VIII, si estàs esperant rebre uns diners, un ajut o subvenció, pot arribar finalment el que esperes. Perspectives de futur amb la parella.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Mercuri retrògrad inclina a pensar en assumptes passats, sigui una amistat o un amor. Però com que està a Escorpí, pots tenir un ànim de revenja. Compte on et fiques.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Amb la Lluna transitant pel sector professional, poses molta energia en els teus projectes. Si tenies un problema de salut, Venus per Casa VI inclina a cercar la curació.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Un assumpte amb germans que creies que estava aclarit, pot retornar. Si t’has quedat sense feina, s’obre la possibilitat de contactar amb algú del passat que pot ajudar-te.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Retornes al passat per comprendre alguna qüestió del present. Compte, però, amb el ressentiment que no et portarà res de bo. Allibera’t del que no et permeti avançar.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Amb Venus transitant per la Casa III, el teu estat d’ànim és alegre o com a mínim més optimista que fa unes setmanes. T’enfoques en una millor gestió de l’economia.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si havies perdut contacte amb algun familiar, pot donar-se de nou la comunicació. Pot haver-hi tibantor amb una exparella. Si finalitzes el tracte, s’acabarà el problema.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Amb Venus al teu signe, cerques la pau, no vols conflictes. Poses energia en millorar la imatge i en recuperar l’economia. Li agrades a algú, que de moment, no es manifesta.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Una bona amistat pot donar-te un ajut molt valuós. A la feina sembla que pot haver-hi certa tensió. Si no treballes, poses energia en trobar una ocupació que t’agradi.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

En l’àmbit professional podrien donar-se segones oportunitats, donat que Mercuri retrògrad transita per la Casa X. Podria sorgir l’amor d’entre el teu cercle d’amistats.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Si tens talent artístic penses a professionalitzar-te. Podria donar-se una aventura amorosa a la feina, però la quadratura de Venus amb Neptú indica que cal ser prudent.

TOTES LES NOTÍCIES