Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Les ganes de marxar i de fer coses diferents us vindran al cap i trencareu esquemes anant a llocs que no heu anat gaire o mai. Sigueu atrevits i busqueu la manera de provar les novetats sense que correu cap risc, que tampoc fa falta. Amb els diners estareu bé i això us permetrà fer algun extra, cosa que ja convé de tant en tant.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Seran uns dies de situacions complexes que s’han de resoldre amb mà esquerra i serenitat. Heu de pensar en el que més us convé i en el que us pot ser més pràctic i millor per poder aconseguir el que voleu. Però no tingueu pressa, que toca prendre decisions però sense que aquestes moguin res fins d’aquí a uns dies més, paciència.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Amb els amics tindreu moments d’alts i baixos considerables, això no vol dir que siguin moments dolents, només seran moguts. Us convé que us agafeu les coses més bé i rigueu més, al cap i a la fi és tot el que en traureu. Estaria bé que a part de guardar moments pels amics féssiu alguna activitat amb la família que us troba a faltar.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

No veureu gaire clar el que passa al vostre entorn, sobretot en el que va relacionat amb els diners, seria bo que anéssiu amb compte perquè és fàcil que us enredin i acabeu donant diners per alguna cosa que no us donarà cap profit ni benefici. Sigueu prudents i calculeu com porteu el tema abans de fer cap inversió sense pensar.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Seran dies de contrast on les experiències que tindreu aniran dirigides a temes ben diferents. És probable que això us porti a sentir-vos estranys i que no sapigueu ben bé com heu d’actuar. No us estresseu, tot es farà i si hi ha alguna cosa que no veieu clara, la deixeu per un altre moment i llestos. Físicament estareu molt bé.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No podreu fer gaires coses per plaer, ja que us embolicaran a fer coses que es necessiten i tot i que no us vinguin de gust les haureu de deixar acabades, o sigui que santa paciència i anar fent que és el que convé. De totes maneres seran uns dies lligats als temes de diners, cosa que en certa manera pot ser positiu per vosaltres.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Estareu més nerviosos del normal i sentireu la necessitat d’amagar-vos en algun racó perquè no us trobin. Aquesta sensació passa i heu de mirar que no us afecti més del que convé. Intenteu valorar les vivències que teniu donant una basant més positiva i constructiva, per estar més tranquils. Us aniria bé parlar amb els germans.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

El fet d’estar a casa i de controlar la vostra vida, us vindrà de gust i se us donarà bé. Vist això no us estranyi que les vostres propostes vagin lligades a reposar i a adequar millor el vostre espai per poder fer la vostra en tot moment. Estaria bé que poséssiu més intensitat en el tema d’estudis o de creixement intel·lectual.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si teniu pendent algun tema d’herències, és mal moment per arreglar-ho, ja que us poden sortir els temes de papers una mica embolicats. Com que això no és una situació massa comú, no patiu que no cal. En general ja estareu bé sobretot en relació amb la família i també teniu bons aspectes en el tema de parella, que sempre va bé.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tindreu el sisè sentit per anar a lligar. Això vol dir que si hi ha ganes de trobar parella us serà més fàcil que en altres moments, ja que sabreu veure les oportunitats i a la persona adequada. No us deixeu intimidar per petiteses i sigueu atrevits. Sempre us poden dir que no però almenys ho haureu intentat, que és el que compta.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

El tema laboral estarà molt present en relació a com se us mouen les vostres activitats. Us veureu obligats a fer coses que no teníeu previstes, fent que us poseu més nerviosos del normal. Si us esvareu, encara serà pitjor, o sigui que respireu a fons i treballeu amb la calma per poder portar-ho tot molt millor i evitar tensions.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Us podeu equivocar jutjant a les persones sense mirar prim o al primer cop d’ull. És millor que no us avanceu en donar opinions i analitzeu més detingudament o amb més base per no espifiar-la. No és res molt greu però sí que pot provocar algun malestar innecessari. Teniu millor el fet de fer activitats de lleure i diversió sols.

1 comentari

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada