Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si tens parella formal, amb l’actual aspecte de Mart amb Júpiter, podríeu plantejar-vos passar per la vicaria o el jutjat per casar-vos. Augment de l’activitat física.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Venus en aspecte a Neptú, pot inclinar a la idealització d’una persona per la qual et sents atret. També pot fer que et trobis inspirat i amb ganes de gaudir de l’art.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Sembla que cal atendre algunes qüestions materials, que suposen importants obligacions. Sol i Mercuri transitant per Casa VI, inclinen a gestions relacionades amb la salut.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

El sector de l’amor pot estar actiu amb la presència del Sol. Assumptes relacionats amb els fills, que demanen posar-hi atenció. Possible comunicació d’un amor del passat.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

En l’aspecte sentimental pots viure una decepció. Algú que creies que volia una relació, només vol un assumpte sexual. L’experiència t’ajudarà a triar millor el què vols.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Una exparella podria contactar amb tu, amb intencions d’alguna cosa més que amistat. Saturn en trànsit per Casa V, demana prudència i temps abans de prendre decisions.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Pot donar-se un malentès, amb un company del sector laboral. Serà millor ser el més clar i assertiu possible. Dies de possibles despeses per alguna modificació a la llar.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

El Sol aspectant a Plutó, et dóna un plus de resistència. Pots estar molt enfocat en noves maneres d’obtenir recursos. Practicar meditació pot ajudar-te a descansar millor.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

El Sol transitant per Casa XII pot fer que revisis massa el passat i t’angoixis. Mart en bon aspecte a Júpiter, et dóna una empenta per emprendre un projecte professional.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Mercuri retrògrad en aspecte a Saturn, pot ajudar-te a mirar alguns assumptes amb lupa i a prendre bones decisions. Una amistat no és clara i desconfies. Dóna-li temps.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Vas arribant al final d’un cicle, associat a l’obtenció de recursos materials. En els darrers temps has après altres maneres de gestionar l’economia i ara en treus profit.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Amb el Sol i Mercuri transitant per la Casa IX, pot donar-se l’oportunitat de fer un viatge. Si més no, cercaràs moments de relaxació a la vora del mar o bé al balneari.