Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Parlareu a batzegades i us posareu més nerviosos del normal quan hagueu d’expressar-vos ni encara que sigui amb els amics. Us aniria bé estar més tranquils i no agafar-vos les coses tan a la valenta. Us aniria bé parar atenció en l’economia que necessita un control. És bo saber que heu de pagar i on us arriben els diners abans de gastar.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estareu molt pendents del vostre cos, l’anomenada operació biquini us farà efecte i heu de vigilar a no agafar manies que no toquin, al cap i a la fi no cal passar-ho malament. Si tan sols us cuideu una mica ja n’hi ha prou, podeu estar bé i el més important és la salut, l’estètica és totalment exterior i la bellesa es porta a dins.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tindreu molt bona capacitat sensorial i això us pot servir per estar protegits i per adonar-vos de perills que us podeu trobar, sobretot de cara a la conducció. En aquest aspecte heu de tenir tots els sentits posats a la carretera i no deixar que res us distregui. Heu de saber que tindreu el guapo pujat cosa bona per poder lligar.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Necessitareu que us deixin fer la vostra i no estareu gaire de manies si li heu de dir alguna cosa lletja a algú que us trenqui el camí. És com si la presència d’algunes persones us sobrés i això us fes estar una mica antipàtics, tot i que les vostres raons tindreu per sentir el que sentiu. Mireu de no ser tan directes quan parleu.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Les ganes de passar-ho bé i d’estar distret amb les coses farà que estigueu a part de tothom, fins i tot a la feina tindreu el cap en les vostres coses i no us adonareu del que està passant a l’entorn. Ja està bé fer la vostra, però de vegades i a la feina heu de mirar d’estar pendents del que toca fer, mes que del que es vol.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Algú del vostre cercle familiar us voldrà donar consells de com heu de portar la vida, no cal que us hi enfadeu, el deixeu opinar i seguiu fent el que us convingui. Tothom té feina a casa seva però tothom es veu capaç d’arreglar casa dels altres. Tingueu paciència i seguiu a la vostra. Estareu més fora de casa però mireu de no gastar.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Us anirà tot relacionat en la parella, aquests dies només té importància aquest tema. És bo pensar en les coses per entendre-les però tampoc és bo agafar-hi una obsessió. De fet teniu un altre tema important que val la pena tenir present i que va lligat amb els germans, a qui els hi heu de parar més atenció. Us poden necessitar.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tindreu ganes de parlar amb altres idiomes i de comunicar-vos amb gent de fora, fins i tot de viatjar. Si podeu, us aniria molt bé, però tampoc és obligatori. El que sí que us pot anar bé es anar preparant les vacances d’estiu, ja que amb les idees que teniu aquests dies la cosa pot pintar bé i podeu preparar una sortida divertida.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindreu la capacitat de treure l’entrellat de tot, no hi haurà misteri que se us resisteixi. És bo descobrir el que hi ha amagat darrere de tot, encara que de vegades segons el que surt a la llum, hi ha més problemes que res i cal ser conscient del que cal fer saber o el que és millor deixar allà on és, no cal parlar de tot.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La duresa d’aquests dies us pot fer estar una mica ensopits, us arribaran notícies que us afectaran i que us costaran d’assimilar. Davant d’aquesta situació heu de posar-hi molta serenitat i acceptar el que hi hagi com a una cosa que pot passar. També podeu donar més força a la vostra part creativa i posar-hi més alegria.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Anireu amunt i avall amb les vostres emocions. Sé que és fàcil de dir però difícil de fer, però us haureu d’anivellar tant com us sigui possible, ho heu de fer pel vostre bé, ja que tants canvis i tants moviments poden ser un malestar. Les emocions generalment no depenent d’una sola persona per tant heu de ser capaços de parlar-ho.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
És mala època per canviar de manera de vestir, ja que en el vostre cas tindreu tendències una mica massa extravagants, en les que podeu acabar vestits de maneres massa originals que no es podran considerar de bon gust, però com que per gustos els colors, estaria bé que hi paréssiu atenció que podeu riure una estona amb la tonteria.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada