Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Anireu amb el cap ben alt i estareu ben orgullosos del que esteu fent, això és bo perquè us dona seguretat i tranquil·litat per tirar endavant. En l’únic tema que la cosa pot ser complicada és en la relació de parella, que per alguna raó sense importància les coses s’emboliquen i poden acabar malament si no es posa calma.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Necessitareu la figura de la mare a prop, sembla que la seva influència i la seva manera de portar i veure les coses us farà favor i us vindrà de gust compartir moments amb ella, si podeu,no deixeu de fer-ho perquè us anirà molt bé. Per altra banda cal que prengueu decisions per determinar capa on us voleu dirigir i que voleu.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

La vostra profunditat a l’hora de dir les coses i d’entendre les situacions farà que us sentiu immersos en situacions complexes en les que vosaltres no hi teniu res a veure però que heu de mirar de portar a bon port. No us deixeu emportar per aquestes situacions, ja que no són el vostre problema, és bo que mireu per vosaltres.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Posareu seny en tot el que feu i sentireu la responsabilitat de portar les coses al màxim de bé. Aprofiteu aquesta manera de portar-ho tot plegat perquè us ajudarà a posar un ordre a la vostra vida i us ajudarà a situar-vos millor. Cal que tingueu present la facilitat que tindreu en decaure, per tant heu de posar positivitat en tot.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

La vostra necessitat d’equilibri i de tenir totes les coses controlades farà que us enfadeu en moments donats amb persones que actuen de manera diferent a la que teníeu prevista. El principal és que accepteu que tothom té dret a pensar i a fer el que vulgui i que la vostra opinió no té per què ser la més encertada, deixeu marge.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Al llarg d’aquests dies tindreu remogudes en el camp sexual, us costarà dominar la situació i us podeu sentir atrets per persones d’una manera un tant complexa. Heu d’anar amb compte i no fer res amb el que després us sentiu malament. Cal que penseu abans de fer cap pas en fals, hi podeu perdre massa i potser no és necessari.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Trobareu a faltar la complicitat de la parella i el recolzament de les persones que us estimeu. No us ho agafeu massa a la valenta, bàsicament us sentireu una mica apartats però és per la vostra pròpia manca d’afectivitat. Seria bo que si no us paren atenció, reclameu-la, molt sovint els demés no saben el que us passa i van fent.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Us esperen dies tranquils i amb ganes de calma. És molt probable que els pugueu gaudir sense problemes. Si hi poseu actitud, us serà més fàcil tot i podreu aprofitar el temps per reconstruir el camí que voleu pel vostre futur, és moment d’aclarir les idees i començar a fer passos per preparar el terreny. Sigueu decidits i directes.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindreu idees descabellades i divertides que heu de mirar de portar a terme, i per molt estranyes que us semblin poden donar bon resultat si els hi poseu il·lusió. Amb l’única cosa que haureu d’anar amb compte serà amb els desplaçaments, ja que anireu despistats i podeu tenir alguna topada que no cal, estigueu atents al que feu.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tindreu uns dies molt ambientats, amb amics al vostre voltant i amb mil coses a fer de manera improvisada. Deixeu-vos portar i feu tot allò que us vingui de gust, sense fer mal a ningú, és clar. Per altra banda heu de comptar amb el recolzament de persones que formen part de la vostra vida d’una manera alternativa però factible.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

No estareu de gaires punyetes i el que voldreu és fer la vostra sense donar explicacions a ningú. Aneu amb compte amb aquesta actitud, ja que us podeu trobar que alguna persona important per vosaltres es senti ofesa o apartada i això provoqui malestar. Mireu de ser una mica més atents, tampoc costa tant i hi teniu molt a perdre.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Estareu romàntics i el vostre cap no pararà de trobar maneres d’expressar el que sentiu. Deixeu-vos portar perquè això us pot donar moments bonics que és bo que surtin i els pugueu compartir amb qui creieu convenient. A vegades ens tanquem els sentiments sense ser conscients que la vida passa molt ràpid i és millor expressar.