Horòscop per dimarts 17 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Conservaràs el teu treball gràcies a les bones opinions que els teus companys tenen sobre tu, però en general hi ha una persona que està darrere de tot, la teva superior perquè siguis tret d’aquest lloc, te por de que li facis ombra. Tot anirà be.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La teva intel•ligència es veurà una mica amagada a causa dels freqüents alts i baixos que has expressat últimament, no t’alteris per qualsevol cosa que succeeixi al teu voltant. Evita seguir vells dogmes i costums. Comença a viure a l’altura dels nous temps.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Excel•lent moment per gaudir en família, gaudiràs de bons moments amb la teva parella sempre que comparteixis un espai apartat entre tots dos. Evita preocupar-te per qüestions sense importància, és bona ocasió per planificar un viatge tranquil.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si poses totes les teves energies en el teu treball seràs recompensat, assistiràs a diferents esdeveniments durant aquests dies, aprofita tot el bo que es presenta i evita que altres interfereixin en les teves relacions personals. L’èxit truca a la porta.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Algunes circumstàncies podrien ser no gaire positives en aquests moments, l’excés de confiança sobre tu mateix podria fer que la situació no es mantingui en ferm. Viuràs experiències que no t’agradarà, hauràs de tenir peus de plom per afrontar nous reptes.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Et sotmets al canvi i li dónes la benvinguda a tot tipus d’evolució, estaràs atent a les opinions dels altres sempre que ofereixin idees constructives i de profit. Continuaràs endavant amb els compromisos que tens per resoldre. Sigues pacient i discret.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Hauràs de ser mesurat en la teva economia, vigilar les teves inversions ja que podria estar escapant-se diners per altres mans, posa’t en moviment i soluciona aquesta situació. D’altra banda no hauries de canviar de domicili, això podria repercutir negativament.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Hi ha molt bones vibracions a nivell personal, destacar el teu magnetisme per atreure la sort que necessites en allò que iniciïs. Tindràs l’enfocament en el sentimental i és possible que una important relació s’iniciï a partir d’aquest procés de vida que comença.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Pren-te temps per a tot aquell que hagis de planificar o organitzar durant el dia d’avui, també per expressar les teves habilitats artístiques. La relació amb els teus col•legues de treball serà més harmoniosa i amena, deixaràs responsabilitats laborals.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La veritat serà el que farà que s’estableixi una relació més estreta amb els teus éssers estimats, especialment amb la teva parella. La teva família, el teu amor i tot el que es relacioni amb tu estarà en harmonia i en pau. Suprimeix qualsevol confusió.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Les crítiques, les enveges i els rumors sobre les teves accions podrien estan circulant per la teva comunitat sense que t’assabentis de res en l’absolut, fins ara, cosa que et posarà de mal humor i requereixi que siguis amable amb la gent que t’envolta.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Establiràs la diferència entre treballar per viure o viure per treballar, treballaràs molt, però el millor serà que gaudiràs del benefici pel qual has lluitat. Fes-li cas a la teva parella que desitja el millor per a tu, no t’ ofusquis a mantenir la teva opinió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.