Horòscop per a divendres 6 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Deixa de costat les teves preocupacions per diners ja que sorprenentment et recuperes del que tu creies era impossible, aprèn la lliçó i espera per al futur. Arriscat a aconseguir el que sempre has volgut aconseguir, és el teu moment de lluitar per això.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Compartir amb els altres, serà obligatori a la teva agenda, en aquests moments les teves energies estan centrades en molts llocs alhora. La confiança augmenta considerablement davant aquelles persones que dubtaven de la teva reputació.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Enfrontaments i conflictes estaran a l’ordre del dia, pel que sembla t’has de posar fort si no et vols deixar manipular per gent oportunista que estan a prop teu. Demostra-li que tens el control de la teva vida i ningú no et prendrà el pèl o voler abusar de tu.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Avui el dia et convida a prendre aire fresc, oblida els horaris, planifica i surt a relaxar-te, atreveix-te a conèixer llocs, reuneix-te amb desconeguts i socialitza. La vida és curta i si només et dediques a treballar, passaràs per la vida sense gaudi d’ ella.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La confiança que tens, augmenta fen-te més arriscat i segur de tu mateix, és bo valorar però no exageris la teva autoestima. Algú més jove que tu t’estimularà a lluitar més pels teus ideals i metes en la vida, estaràs romàntic tota la nit amb la teva parella.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Experiències estranyes et porten a buscar informació en el camp sobrenatural i espiritual. T’ identificaràs amb aquelles persones que estan necessitades d’orientació, seràs mestre i estudiant en procés d’ajudar a altres, serà molt gratificant per a tu.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Comptaràs amb els diners necessaris per a realitzar una cosa que sempre has somiat i el gaudiràs al màxim. Mantén-te fidel als teus punts de vistes, ja que serà difícil que et portin la contraria, la teva ment estarà més clara per posar les coses en ordre.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

És moment de reunir-te i compartir amb els éssers que vols i admires, s’emfatitzen velles i noves amistats. Atreveix-te a somriure més hi a ser més sociable, tu quan t’ho proposes, ets l’ànima de la festa i avui estaràs més sociable i excitat que mai.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Les teves energies estan centrades en massa coses alhora, has de enfocar-te en el que té més importància per a tu. Treu temps per a tu, pels teus assumptes personals i si tens parella assegura’t de donar-li el primer lloc perquè senti que el valores.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

L’organització és molt important en la teva feina o professió, per això avui estaràs molt exhaust i molt planificat amb els teus projectes. Seràs exemple i admiració per altres persones, et sents molt satisfet per la tasca que estàs realitzant en la teva carrera.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

S’obren davant teu nous horitzó pel que a l’amor es refereix, els planetes conspiren perquè t’ emboliquis en una atmosfera romàntica amb algú molt especial. No importa on et trobis estaràs molt sensitiu i romàntic, aprens molt de noves experiències.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La teva prosperitat depèn de les teves formes en escollir el que més i millor et convé, sigues més objectiu en el que vols fer i aconseguir a la vida. No et deixis confondre volent fer diferents coses alhora, millor una, i prestant molta concentració en ella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *