Horòscop per a divendres 6 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Gaudeix de les amistats, del plaer i de les festes però no et compliquis la vida amb casos clínics, el teu lloc de treball serà el teu principal escenari per al romanç, tot llueix molt bé en els assumptes de l’amor, però no hi haurà res seriós de moment.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Cuida de la teva salut i treu temps per descansar, embellir i celebrar, no t’aclaparis si les coses no surten com esperes. Se’t presenten diverses oportunitats, vas a millorar econòmicament, fes bon ús dels teus guanys o acabaràs on vas començar.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Accepta en altres el que els altres accepten en tu, tingues present que ningú és perfecte en aquesta terra, ara destacaràs les teves virtuts i les de la teva parella. La teva habilitat per els negocis s’emfatitza favorablement per al dia d’avui.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
En el dia d’avui tindràs els temes amorosos molt ben expectats, pel que sembla el romanç es lluirà i et temptarà gaudir un moment agradable. Hi haurà activitats que t’alegraran el dia i et brindaran l’oportunitat de fer noves amistats o trobar l’amor.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La teva habitual tendència a anar de víctima et resultarà molt poc adequat, assumeix els teus errors i recorda que reconeixeu és de savi no de menys intel·ligent. En el treball et sentiràs amb més seguretat i energia però no actuïs amb to de superioritat.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Sentiràs que t’has tret un pes de sobre i podràs expandir-te en un munt d’ofertes tant laborals com de relacions que t’estan esperant no tinguis por per la teva economia. Aviat seguiràs el rumb que et correspon no siguis tímid i atreveix-te a estimar.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Consolida els teus interessos i activitats actuals abans d’emprendre noves accions, les relacions amb el teu entorn i els viatges t’estimularan molt. Tindràs nous contactes amb gent que els agrada la naturalesa amb les que sortiràs d’excursió per les nostres muntanyes.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Trenca amb lligams emocionalment malaltissos, s’imposa que surtis de l’ inèrcia i et moguis, que t’atreveixis a entrar en nous terrenys. El relacionat amb l’amor i la llar es normalitza, t’uneixes més a la teva família alegrant la teva vida i el teu dia dia.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Són bons moments per tirar endavant una idea que et faci aconseguir més diners o més èxit social tindràs d’afrontar alguna complicació. Els germans i familiars t’influiran molt, sobretot si passen per una etapa de necessitat o malaltia, els problemes es resoldran ràpidament.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estaràs amb molta energia i voldràs iniciar-te en algun esport com la natació. Fes una mica més de dieta i controla la teva tensió arterial no et doni un ensurt i hagis de anar al metge, la prevenció es important per el nostra benestar. Relaxat, fes Ioga!


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Aquests dies pots viure situacions confuses, mals entesos en el treball o fins i tot pots sentir-te estafat i enganyat, la millor vacuna per a aquests perills serà ser molt realista, deixa de ser innocent i ingenu. Necessites prendre més responsabilitats amb tu mateix.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Les situacions d’inestabilitat i mal humor poden estar a l’ordre del dia, has de mantenir la serenitat, això et pot ajudar a fer canvis importants per a tu. Aconseguir veure la realitat de les coses dels últims dies, et portarà temps a reflexionar sobre tot això.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.