Horòscop per a divendres 27 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Estaràs molt complaent amb tots aquells que estiguin al teu costat, el teu pensament del dia és portar la pau. Venus el planeta que regeix l’amor i tot la bellesa, entra a la teva segona casa, elevant els teus propòsits impulsant-te a satisfer els teus desitjos.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Construir noves bases a la teva vida serà molt beneficiós, aplica el coneixement que tens i fes-lo servir en el teu propi benefici, inspira’t en les coses que saps fer i comença a executar-les. Un amor arribarà aviat i es rendirà als teus peus, només tu saps que fer al respecte.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tot viatge que facis està ben expectat, també tot el referent a estudis. És obligatori fer canvis que millorin la teva qualitat de vida, moment perquè pensis en tu i després en els altres, motiva’t a emprendre qualsevol tractament ja sigui mèdic o de bellesa.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Us interessa més per estudiar, aprendre i conrear intel•lectualment, l’energia planetària marcarà grans canvis personals i de salut per a tu a partir d’aquest cicle. Espera un augment de sou o una millor posició laboral, però és important que ho expressis.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si hi havia conflictes familiars, aquests es resolen posant molta pau i comprensió, comences a veure un respir a tot el que fa als assumptes econòmics. La llar es sacseja amb la teva absència, és important deixar tot en ordre, pagaments i altres responsabilitats.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

La teva excel•lent professionalitat t’obrirà portes que van estar tancades per a tu i encara que en l’amor no hagis estat tot el feliç que haguessis volgut ser, com a amic, ningú t’ iguala. Sortiràs de vells traumes, actituds que et paralitzen per trobar un amor.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Et convé avui quedar callat i escoltar encara que per això hagis de fer un sacrifici ja que estaràs disposat a expressar les teves veritats, no donis opinions on no te les han demanat. Inverteix el teu temps lliure en algun passatemps que exalti les teves habilitats artístiques.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Els diners no serà assumpte de preocupació per a tu, però és recomanable que ajustis el pressupost i deixis una quantitat reservada per l’inesperat. Una persona de major edat t’oferirà un consell, posa-ho en pràctica que l’experiència és la millor escola.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Buscaràs seguretat emocional comunicant obertament els teus sentiments, mou-te amb molta cura perquè continuïs gaudint de l’èxit en tots els aspectes. Si estàs unit a algú, és el moment d’expressar el teu amor amb paraules dolces i accions inoblidables.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estaràs més fràgil per el moment d’estimar, sensual i eròtic, has de vèncer la temptació de gastar o malgastar els diners en allò que no és de prioritat ara en la teva vida. És important que cuidis la teva reputació, mostra’t cooperador i sigues molt reservat .


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si vols fer bones inversions, vendre, comprar o estalviar, aquest és el teu moment, tot viatge curt a visitar familiars o un amor llunyà, està afavorit. Allibera’t de càrregues pesades, només així podràs ser més feliç i saludable. La teva creativitat esta en marxa.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Alegra’t de tot el que passi, que tot està al teu favor encara que sembli el contrari, pràctica el que funciona en aquests temps de crisi per gaudir de la prosperitat. Tens a Venus i el Sol a la casa segona, aspecte molt positivament la sort en tot el relacionat a guanys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.