Horòscop per a divendres 20 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Molt bones vibracions hi ha al terreny personal, fins al punt que tot es vegi favorable i sense cap problema. La capacitat de generar diners és increïble, estàs davant d’un moment en què tot es realitzarà de forma automàtica, a més que pujarà la teva energia.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La il•lusió mou fronteres i fa que estiguis disposat a realitzar més canvis en la teva vida, tindràs massa energies pel que has d’aprendre a controlar-les, en l’amor hi ha molta tensió ja que no estaràs segur de tenir una relació, coneixeràs una persona que et tornarà boig.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No et rendeixis i conserva la calma no facis cas als teus veïns, podràs veure que amb el temps ells seran comprensius en determinats moments. Malgrat els contratemps les aigües tornaran al seu curs, intenta transmetre un bon humor a la família.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Expandeix les teves idees, obre’t camí en les àrees que saps, aconseguint aparents impossibles en l’àrea laboral, obtens l’èxit a causa de l’esforç que poses en els teves metes. Tindràs de fer alguns canvis en la teva vida de qualsevol forma faràs tot per el teu compte.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Fes un pla per canviar la teva imatge, el teu cos, la teva alimentació, la teva vida, és temps que miris al futur amb noves perspectives. Ets una persona independent, original, oberta que gaudirà d’estar envoltada d’amics, preferiblement del sexe oposat.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

T’arriben diners per nous negocis o associacions, pensa sempre en el teu creixement personal, visualitza la prosperitat arribant a tu. Inverteix els teus diners en un negoci factible i no gaire complicat, analitza bé tota oferta de treball o negoci.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Aconsegueixes l’oportunitat de proporcionar-te nous projectes relacionat a l’àrea dels béns arrels, compra i venda d’immobles. T’encamines cap a terrenys nous per tu, però que aprendràs a mesura de que et segueixis involucrant-hi, la pràctica farà l’experiència.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Etapa de creixement en la teva vida, arriba un membre nou a la teva família, que omplirà d’alegria el cor guanyant-se el teu amor. Ara augmenta la família i amb això les teves responsabilitats també, hauràs de planificar el teu temps per passar més temps amb els teus.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

T’alliberes de problemes del teu passat, però no serà resolt del tot, fes un esforç per completar, acabar i renovar aquesta etapa que va passar de la teva vida. És el moment d’unir les teves energies i les teves forces per superar obstacles, fixar-te noves fites.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

El treball i les ànsies per fer les coses bé seran claus perquè et condueixis a l’èxit. L’economia serà bona però poden aparèixer per excés de confiança algunes pèrdues, la part sentimental és la més positiva del dia ja que és probable que s’iniciï una relació d’amor.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Canvis, transformacions, viatges estan a l’ordre del dia, et guiaràs sobre ports segurs, orientats cap a una molt bona direcció. La teva família es suport per tu, aquest període de la teva vida serà de veritables i grates sorpresa sobretot de qui menys t’ho esperes.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Embolica la teva vida en un ambient natural, ple de pau, espiritualitat, bondats i amor, els que estan amb tu ara podran gaudir d’aquesta energia positiva que jeu en el teu interior i exterior, et vincules a estudis, i bones projeccions per el teu futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *