Horòscop per a divendres 13 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Deixa’t aconsellar pels teus instints perquè et portaran per molt bons camins, tindràs l’enginy mental que et surt i que hauries d’aprofitar per alliberar-te d’aquestes limitacions que tant et costa de superar, en l’economia sembla que les coses aniran en positiu.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Necessitaràs fer molt esforç físic si vols relaxar-te, practica algun esport. Estaràs molt susceptible a les opinions que s’han generat sobre tu, ignora,encara que et costi molt esforç. No et preocupis que tot s’arregla molt aviat i amb resultats molt convenients per a tu.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Heu iniciat un nou camí ple d’esperança sobretot pel laboral, tens davant teu la incertesa de lo nou, que encara sabent que tot va bé i acabarà millor hauries de deixar de preocupar-te. En l’amor podries tenir inconvenients amb la teva parella al final del dia.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Rebràs l’amor i la calor dels teus familiars omplin-te d’alegria i de satisfacció, dóna-li a ells part del que ells han dipositat en tu, etapa d’harmonia i de pau en la teva vida. Tot al teu voltant floreix, aprofita totes aquestes energies que circula en el teu ambient.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
No et limitis a somriure, el teu cor vibra i salta d’emoció quan veus a aquesta persona a la que tant estimes, dirigeix les teves energies sàviament, assegura’t de tenir ben calculats els teus riscos i superaràs les proves amb les que et trobis per difícils que semblin.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Cuida’t de involucrar-te amb persones que semblen honestes però que en realitat no ho són, és lamentable però a qui consideres el teu millor amic no ho és, hauràs de ser més selectiu a l’hora de triar les teves amistats. La sort arriba a casa teva a partir d’aquest moment.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

És aconsellable mantenir la calma i estar conscient en la manera com t’expresses. Enfrontar problemes en el cercle familiar, surt a la llum tot allò que no funciona per estabilitzar i netejar l’ambient i la llar de tot el negatiu i el que no et deixa ser feliç.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Compte amb involucrar en el treball a persones que siguin de la teva pròpia família, comptes amb una forta i extraordinària força física i amb la capacitat de dirigir les teves energies de forma equilibrada. Tens una gran generositat d’esperit.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

L’amor és present en totes les manifestacions personals, però no obstant això hi ha persones que volen la teva companyia i estan disposats al que sigui amb tal d’aconseguir el teu amor a qualsevol preu, cosa que li serà difícil perquè només tens ulls per la teva parella.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Bon dia per a la reflexió i la serenitat, perquè és possible que el dia es compliqui més del compte, serà l’activitat que realitzis la que determini el gra de dificultat o no! Controla tota impulsivitat perquè serà aquesta la que et faci cometre diversos errors.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Pren l’ iniciativa i ignora a aquells que et critiquen i envegen el teu creixement i el teu avanç en la vida per sobre d’ells, la teva dedicació a la feina els teus esforços seran recompensats, has sabut cuidar la teva reputació amb les teves accions i bones relacions.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Avui és un dia de molta sort i de fabuloses vibracions, de fet tot el que et pugui passar serà bo i que majoritàriament està ple de sorpresa en la seva gran majoria agradables. Tindràs fe en tot el  que realitzis i de segur l’èxit i el progrés serà indiscutiblement teu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.