Horòscop per a diumenge 8 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

És important que prenguis decisions i et llencis a la conquesta dels teus somnis, de tot el que has somiat. Arrisca’t i tindràs tot l’èxit que busques, si jugues als jocs d’atzar, podries tenir molt bona ratxa en el dia d’avui. Manifesta la teva creativitat i et divertiràs.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Un negoci que es troba estancat ben aviat donarà senyals de vida, no et desanimis perquè vas per molt bon camí. Continuaràs en peu de lluita, tornant a estabilitzar la teva situació financera i també torna’n a fer noves inversions molt productives.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No t’estanquis en el passat, tens un món per davant que explorar, la vida espera que la descobreixis. Un negoci a qui no li trobaves la forma d’enlairar-lo, ara et brindarà resultats inesperats i força lucratius, treballaràs amb la teva prosperitat.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La teva sensibilitat s’exalta, estaràs conservador, protector i resistent al canvi, no deixis que els comentaris t’arruïnin el dia. La teva energia planetària et porta a buscar l’aprovació i l’afecte d’aquells amb els quals comparteix part de la teva vida.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Canvies la teva imatge i reinventes la teva personalitat, treballa per tot allò que et fa molt feliç no visquis només per complaure als altres, esta bé donar-se als altres però és important primer estimar-te a tu mateix i aconseguiràs molta felicitat.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tot el que vulguis dir serà a través de gestos i mirades, t’acostes més a tot el relacionat amb la metafísica o les ciències ocultes. Els teus encants s’exalten, estaràs molt sensual, sexy i atractiu avui, els teus ulls seran la teva major arma per a la conquesta.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Encara que no ho creguis ara se’t farà fàcil aclarir qualsevol inconvenient que es presenti durant el dia. Gaudiràs d’una molt bona salut. Et beneficia tot el que tingui a veure amb negocis o la teva professió, arriben persones influents que et donaran la mà.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Et veuràs en la obligació d’ajudar a un amic que necessita urgentment de la teva ajuda. Venus el planeta de l’amor et motiva a tenir desitjos de conèixer a altres persones del sexe oposat, estàs disposat a donar-te a estimar sense condicions ni pretextos.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Conquistaràs cors per la teva bona actitud, així com també per l’amor que li poses a tot el que fas. Venceràs tota limitació o impediment que t’ obstaculitzi, tens la carta de triomf i de sort, seguiràs cultivant pensaments d’amor, harmonia per a tu i els teus.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estaràs més comprensiu i afectuós que de costum, et sents en pau amb tu pel que gaudiràs de l’amor i la tranquil•litat a casa teva. Hauràs de controlar una mica la gana, sobretot amb els torrons que han quedat de les festes Nadalenques.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Millora la teva salut corporal, emocional i espiritual, confia en els consells d’un expert en les teves qüestions econòmiques i tindràs guanys. Aclareix tot allò que et preocupa, allibera tensions i descansa més perquè puguis mantenir la teva vida en equilibri.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Hauràs d’enfrontar problemes i dificultats que has estat evadint especialment pel que fa a les teves relacions sentimentals. Las teves amistats estaran present ara en la teva vida, us embolcalla un ambient d’intercanvi i d’idees a compartir amb la gent que t’envolta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *