Horòscop per a diumenge 29 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Hi ha moltes coses bones esperant per tu, tingues la iniciativa i executa els teus projectes, cerca començar d’una vegada. Augmenta el teu sentit del deure i responsabilitat amb les incidències planetàries, trobaràs l’equilibri, les teves paraules seran encertades.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estaràs més flexible més adaptable al món que t’envolta, familiars que arriben de l’estranger seran motiu d’alegria, et serviran d’inspiració per al teu treball. Tota relació falsa o per obligació acaba, aprofita, per posar en ordre la teva vida emocional.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Has aconseguit aixecar-te, superar els errors del passat, però encara et queda molt camí per recórrer i molta camins per seguir. Ets una persona forta i lluitadora, seguiràs endavant, veuràs els teus propòsits realitzar-se en breu temps.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
S’imposa que lluitis més pels teus propòsits en la vida, que t’oblidis dels assumptes dels altres i et dediquis només als teus. No tinguis por a equivocar-te, som humans i imperfectes, busca la saviesa en Déu que és qui ens la dóna, tingues fe i esperança.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Avui es un bon dia per donar-li més valor al que tens, vetlla per la teva salut, una dieta sana, molta aigua, ioga, exercicis i meditació no poden fallar. Llar i família prenen gran importància en la teva vida, disciplinat i triomfaràs en el terreny professional.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Obre’t de tot cor a tot el que et porta el futur, tot el que signifiqui art, espiritualitat i diners està ben expectat per a tu. Sentiràs benediccions per tot el que has patit en el passat, aquelles portes que estaven tancades s’obren de bat a bat per què pugis creixa.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Has de treballar ara amb el que tens, adaptar-te a la realitat que ara mateix estàs vivint, et serà més fàcil que queixar-te sense buscar una solució. Cuida el teu voltant com mai abans ho has fet, necessites protegir els teus esforços.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Arriba el moment que et plantis dels peus sobre la terra i miris cap a una nova i precisa realitat de la teva vida en general. Analitza que és el que vols i comença a posar-te en marxa, no perdis el temps en petiteses, millor construeix un futur per a la família.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

És possible que una decepció, t’hagi posat en una posició difícil, tracta de què aquesta experiència no canviï la teva forma de veure la vida. Aprèn d’ ella i recorda que no han de pagar justos per pecadors, hi ha moltes persones bones al teu voltant que et necessiten.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Dóna-li pas a tot el que signifiqui prosperitat en la teva vida, faràs noves amistats que et proporcionen la possibilitat de millorar els teus ingressos. Ara estàs entrant en un cicle on la teva vida experimenta noves experiències en l’àrea laboral i professional.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Bon moment per reforçar els assumptes econòmics, portes un bon temps dedicat a ells i has de donar-li canvis que et seran beneficiosos en les teves finances. Relaciona’t més amb la família, tingues-ho present en qualsevol moment.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La teva atenció es bolca en tot el que valores i és molt important en la teva vida, escoltes aquesta veu interior que et diu les coses amb més claredat. T’anirà molt bé a l’hora de demanar beques d’estudis, tota acció serà ara més planificada i elaboradament buscada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.