Horòscop per a diumenge 29 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Canvia el teu ritme laboral, arrisca’t en el que més t’agrada fer, no et segueixis desenvolupant en res que et faci sentir frustració al executar-lo. Quan més feliç et sentis en el que et dediquis, seràs més productiu i millors seran els teus ingressos.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estàs en un cicle de eclipsis pel que et trobaràs en una etapa molt creativa, et sorgiran algunes idees que si les apliques intel·ligentment podràs tenir èxit i dur a terme un gran creixement en la teva economia. Vés amb compte amb el teu inquiet cor.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

És probable que anímicament estiguis una mica trist, ja que hi ha alguns problemes amb els teus fills que tenen difícil solució tot passa per prendre mesures una mica dràstiques. Si creus que s’han de prendre hauries de fer-ho ja i no deixar-ho aparcat.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
L’enemic s’allunya del teu costat, gràcies als àngels que et guien i cuiden tot el temps, éssers de llum estan amb tu protegint i guiant-te pel camí de la veritat i l’amor. L’èxit t’arriba, gràcies al Totpoderós i el suport d’aquells que et volen i et valoren.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La teva economia tindrà molta importància en aquests dies, hi ha una persona prop teu, un company, que et crea tensions procura passar d’ ell i tot anirà millor. La família t’ajudarà i serà a la llar on més lliure et sentis per expressar els teus sentiments.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tindràs avui brillants idees, el valor i la determinació estan amb tu, gent influent et dona la mà perquè puguis tirar endavant en qualsevol empresa o negoci. En l’amor, no et faltarà companyia si és que et trobes sol , és molt possible un compromís.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

En aquests dies és molt probable que pateixis alguns mals de cap si no expresses degudament la teva agressivitat o practiques algun tipus d’esport. És possible que estiguis sota influència, t’esperen uns dies d’intensitat a l’hora de defensar els teus punts de vista.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Amb la teva necessitat de projectar-te al futur de manera intensa probablement hagis trobat diversos obstacles per al futur pròxim que hauràs d’enfrontar per avançat. Estaràs poc disposat que et tallin les ales i desitjaràs per sobre de tot fer el que tu vols.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Són bons moments per tirar endavant una idea que et farà aconseguir més diners o més èxit social encara que hagis d’ afrontar alguna complicació. Els germans i familiars t’ influiran molt sobretot si passes per una etapa que no es massa agradable.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tot canvia al teu favor i recuperes la confiança en tu mateix, l’energia planetària porta cap a tu guanys i adquisicions. És un bon moment per embellir la teva persona, dóna’t tractament de bellesa, mima’t una mica més, estàs en un moment òptim.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tendència expansiva i gastadora, actitud liberal el desig de gaudir de les coses que et pots permetre, busques les companyia de gent jove que tindran influència positiva sobre la teva manera d’actuar. Has decidit enfrontar-te a tu mateix, pots amargar-te el dia.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Has de posar de la teva part i superar actituds negatives que et porten a la depressió, tens que aprendre alguna cosa dels mals moments et servirà per un creixement a nivell personal. S’imposa que et coneguis a tu mateix com a individu i estiguis segur del que vols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.