Horòscop per a diumenge 22 de Gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

La teva maduresa et posa en condicions de meditar abans de donar qualsevol pas, la teva disposició millorarà quan comparteixis més amb la família i amics. Per equilibrar la teva salut caldrà fer una bona rutina d’exercicis i dieta equilibrada de verdures i fruites.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

S’imposa que posis en ordre la teva vida sentimental, que defineixis si vols seguir portant arrossegant aquesta relació o li posis fi d’una vegada per totes. Pensa seriosament sobre què vols fer amb la teva vida amorosa o de parella. No caiguis en depressions.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Una persona propera de la família farà un viatge pròximament, necessitarà molt de la teva ajuda, ets una persona molt solidària però de vegades t’excedeixes quan algú sol•licita la teva ajuda, espera que sigui l’altre el que especifiqui en què li pots oferir la teva ajuda.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Camina dret si vols ser respectat pels teus companys de feina, els teus amics i igualment per la teva família, predica rectitud amb l’exemple. Algú t’observa des de fa temps, busca que tinguis el més mínim error per acusar-te i posar-te en evidència davant de tots.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Concentra’t en les feines de la llar, fes una neteja general a casa teva, canvia alguna cosa d’aquí, mou una mica d’allà, conforma el teu espai com un lloc especial on es respira aire pur, decora la teva habitació i compra estris que et facin la vida més pràctica a la llar.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si no poses tota la teva atenció en el que estiguis realitzant avui és possible que no et surti bé, si improvises serà millor que corregeixis això si no vols tenir problemes amb els resultats. Assumeix més responsabilitat, perquè tinguis un creixement professional.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Hi ha certa inestabilitat en el teu ambient ja que no podràs comptar amb el suport o la participació de part de les persones que t’envolten. Sembles tenir la seguretat del que vols però tens dificultat per aconseguir-ho i més amb la manca d’ànim que tens.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

A la vida ens trobem amb persones aparentment inofensives però que a la llarga no són dignes de fiar, allunya’t d’aquestes. Excel•lent dia per aprofitar la pau que es respira a casa teva. Una gran emoció et permetrà arribar lluny en tot el que proposis fer en aquest dia.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

És important que cuidis la teva salut, especialment l’esquena i els malucs. La teva vida professional seguirà sent molt gratificant, com tot un gran treballador seguiràs sent brillant amb l’acompliment laboral, de moment vigila les despeses i no facis excessos.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Comunica tot allò que et molesti, no segueixis callant per por a ferir a altres persones, crida als quatre vents el que sents perquè et puguis desfogar i així aclarir els teus dubtes o malentesos amb els altres, ara podràs sortir-te’n amb més llibertat i sense embuts.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Cerca la passió en les coses que t’agraden, la teva personalitat s’intensifica avui augmentant el teu “sex appeal “ i la teva sensualitat. Presta atenció als que volen el teu bé, sempre és beneficiós escoltar les persones que gaudeixen de més experiència.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Es poden presentar alguns contratemps en el pla amorós, és possible que la teva intuïció et falli i no sàpigues valorar en la seva justa dimensió les teves passions. Hauràs de tenir la moral molt alta i pensar en positiu. Tracta amb afecte a la teva parella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.