Horòscop per a diumenge 15 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

No creguis més en falses promeses d’amor, veuràs ara que en el canvi es troba la teva sort. Surt, enterra el passat i obre’t a un nou període en la teva vida on puguis realitzar el teu somni d’amor, seguir insistint en el que no et convé és perdre el temps.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Quan escoltes moltes opinions, és fàcil confondre’s i tenir alguns errors, educat en tot allò que estigui relacionat amb la salut, fes bona dieta alimentària, escolta el consell i els suggeriments dels teus amics però sempre decideix segons et dicta la teva intuïció.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

En aquest període la vida social s’exalta, invitacions socials no et faltaran, volaràs amb ales cap a la teva felicitat, surts d’angoixes i de lligams perjudicials, art, bellesa, cultura i contactes amb estrangers et portaran bona sort i una nova visió de la vida.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Arriba el teu moment de demanar allò que desitges i de fer els teus somnis realitat, aquest dia serà per a tu un moment d’unió familiar. En el teu treball o professió aprofita per escoltar i comunicar allò que t’inquieta, així com també per aportar harmonia.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Irradies bellesa, salut, energia i seràs avui el centre d’atenció, el teu magnetisme personal el teu atractiu estan molt forts per la qual cosa aprofita per utilitzar-ho al teu favor, en el pla de l’amor i del romanç de moment no hi ha intencions d’arribar a res seriós.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Dóna-li importància al que realment ho mereix, és possible que tinguis una mica de treball i d’esforç per aconseguir les teves metes i objectius, però si ets perseverant i pacient l’èxit serà teu. Quan vagis a prendre decisions pensa si és important i et convé.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Pensa i estudia bé els passos que donaràs, planifica ara el que vols aconseguir per al teu futur. Arriba el moment de revaluar-te i veure si et trobes en la direcció correcta. Tingues en compte la teva capacitat i també les teves limitacions.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Ara creus en coneixements humans i això et fa entendre el comportament dels que estan al teu voltant. Respecta el dret d’opinar de la teva parella, les teves relacions personals han canviat molt i seguiran canviant, tingues present que tot canvi és progrés.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindràs suficients energies perquè et recuperis de les dificultats i impediments que has tingut darrerament, tindràs una actitud optimista i alegre, t’embolcalles en activitats a l’aire lliure. Entregat en cos i ànima en aquest període de gran superació de la teva vida.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

T’arriba uns diners extres, obtindràs guanys gràcies als jocs de l’atzar, ara és un bon moment per invertir, comprar i vendre. La teva intuïció s’aguditza i sabràs a on has d’anar a buscar ajuda i amb qui has de comunicar-te per obtenir el que desitges.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Desenvolupa major compressió, és bon moment per aclarir i explorar noves alternatives a problemes o diferències amb la teva parella, has de millorar la comunicació amb la persona que comparteix la teva vida, serà molt important per a tu.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Accepta els teus errors i atreveix-te a demanar perdó, enterra aquest orgull que et devora per dins i no et deixa ser feliç al costat dels que estimes. Cuida’t de l’engany en el terreny del romanç i la passió, obre’t a lo nou, parla amb els teus amics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *