Horòscop per a dissabte 7 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Avui el més important és sentir-te bé, continuar amb les teves metes i projectes, la comunicació millora entre tu i els teus familiars. Tot el relacionat a vendes i compres es troba brillantment expectat, pel que tens el camí lliure per invertir en algun immoble.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estàs passant per moments de canvi, de transformació on la teva vida podria prendre un gir molt positiu si és que així ho desitges. Millora la teva comunicació amb els altres, estaràs molt expressiu i comprensiu en la teva manera d’actuar i de moure’t.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Els problemes que et tenien molt pressionat al voltant de la teva família, s’aclareixen les coses amb ells i veuràs com tot canviarà. La sort compensarà la mala ratxa que has tingut últimament, doncs això canvia i millores favorablement.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
El teu atractiu sexual augmenta per la qual cosa la gelosia, podria afectar la teva relació de parella, repeteix-li a la teva parella el molt que l’estimes. No és motiu per augmentar la desconfiança, tracta que se senti confiada en la seva relació amb tu.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
No hi ha veritats absolutes i tu no has d’imposar les teves creences en aquells que comparteixen el teu viure diari, busca reconeixement a través de les teves obres i fets. Vigila la velocitat a la carretera, planifica acuradament tot viatge a realitzar.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Recuperes la teva independència i tries el camí cap al correcte, tot fluirà naturalment al teu voltant, el temps cura les ferides i el resol tot. Milloraràs la teva comunicació envers els altres, et mostraràs més expressiu i complaent al compartir amb els teus amics.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

No només la passió i l’amor s’exalten en tu, també els negocis, les inversions i societats, ho tindràs millor si ho fas amb la teva parella. Ara guanyaràs més en el pla espiritual i religiós, estaràs més en contacte amb la teva essència i amb el Totpoderós.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

El que vas viure en el passat deixa’l enrere, no et segueixis torturant de manera que va poder passar i no va passar, la vida té coses noves per tu. Llençat a viure el moment amb energia i molta passió, comparteix amb éssers estimats que t’omplen d’inspiració.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Corregeix aquests mals hàbits que podrien afectar la teva salut, dedica-li temps i energia a això que tant t’interessa i que estàs deixant per després. Posa més interès en tot el que facis, les teves idees són excel•lents. Realitzat i et sorprendràs dels resultats.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Guanyes en coneixement humà i això et fa entendre el comportament dels que estan al teu voltant. Respecta el dret d’opinar de la teva parella, les teves relacions personals han canviat molt i seguiran canviant, tingues present que tot canvi és progrés.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Una experiència farà que expandeixes la teva consciència, portant a créixer en molts aspectes de la teva vida. S’intensifiquen les teves relacions amoroses, es fa present el foc de la passió en la teva vida, de manera que buscaràs tenir més contacte.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Treballaràs harmoniosament amb la gent que t’envolta actualment, Venus porta moltes energies positives per a tu, t’ afavoreix tot allò relacionat amb l’art, la música o la lectura. Tindràs l’enginy de la imaginació i la creació de coses artístiques que alegren la teva vida.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *