Horòscop per a dissabte 7 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

En aquests dies estaràs prepara’t per activar-te mentalment, seràs protagonista d’una reestructuració de la teva jornada. Vas a rebre notícies d’un familiar que possiblement necessiti ajuda física o psicològica, i tu ets la persona que més el pot ajudar.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tindràs una sobrecàrrega d’energia aprofita per sentir-te fort i potent, arregla tot el que tens pendent ja que entrant a finals del mes la teva vitalitat baixarà una mica. És un moment important per sentir-te valorat i recolzat en les teves iniciatives.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Pots obtenir un èxit o un reconeixement a els teus interessos i aspiracions, moltes idees i projectes vindran a la teva ment treballa’ls molt bé ja que sortiran coses molt positives. Les qüestions de diners seran molt importants en aquests dies.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
És un moment favorable per estalviar en previsió de les necessitats del futur, tindràs molta activitat en les teves ocupacions habituals. Possibilitat d’establir noves relacions amb la família i amb grups d’interès i activitats en comú. Descansa el cap de setmana.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La teva parella et portarà de cap, desitjaries circular lliurement i realitzar un servei a la societat d’una manera correcta però quan ho exposes comencen els impediments. Aquests dies estan plens d’imprevistos, no t’obsessionis amb el teu soci o parella.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Una mica de disciplina i organització t’ajudaran a tirar endavant les coses en què t’has compromès i que et resulten dures. Millora la teva vida sentimental i és possible que trobis una persona amb la qual congeniar immediatament, la teva alimentació no és correcta.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Aquests dies pots recuperar la teva il·lusió o el teu optimisme i una trobada amorosa serà el motiu, les coses començaran a resultar més estimulants. Les teves ambicions seran més clares i les teves fites es faran més properes, hauràs d’explotar la teva inventiva.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Procura no discutir per qüestions de principis o política, serà temps i energies gastades inútilment, tracta de relacionar-te amb el cor. Evita el contacte excessiu amb el públic o situacions polèmiques ja que la teva imatge podria resultar mal parada.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Els viatges seran assumptes importants. Tindràs alts i baixos en les teves actituds amb els diners. No et deixis atrapar per les xarxes de la desesperació. Dirigeix les teves energies cap a temes exotèrics i metafísics que tant t’atrauen, nodreix la teva ment.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Et sentiràs desitjós de compartir i sentir-te estimat per els teus éssers estimats, busca el respecte l’afecte i l’amor que et fa sentir segur i que et motiva a seguir endavant en la vida. No obstant això has de ser objectiu i deixar de banda l’orgull.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Les esperances d’una vida millor de canvis positius en la teva vida seran tota una realitat, la teva energia es renova amb l’energia positiva dels planetes portant amb si nova vida i majors èxits. Brilles com mai, els altres hauran de obrir-te pas o seguir el teus plans.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Avui et sentiràs una mica atabalat i potser estiguis en baixa forma,és un període en què és millor que et refugiïs en tu mateix i que gastis la menor energia possible. Has d’afrontar certs imprevistos que t’han obligat a improvisar hi a canviar tots els teus plans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.