Horòscop per a dissabte 28 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

El dia començarà a omplir-se d’invitacions i t’aniràs sentint molt actiu, ves al cinema o surt, agafa aire fresc. Han aparegut algunes qüestions tempestuoses que cal resoldre, pren-te el teu temps i pensa com solucionar-ho, perquè pot tornar-se un inconvenient.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Una actitud positiva que t’animarà a dur a terme els teus plans, guanyar la confiança de aquesta persona que tant t’interessa et farà molt bé. Alguns elements in satisfactoris en una relació laboral s’estan aclarint i podria accelerar el procés per un millor lloc de treball.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No li donis massa importància si comencen a dir-te el que has de fer, simplement deixa-li saber que estimes la seva ajuda, però que ets amo de prendre les teves pròpies decisions. Avui pateixes d’un lleuger contratemps assegura’t de posar-ho tot per escrit.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Avui un amic esta necessitat de paraules sàvies, tu saps exactament què dir-li,posat en marxa i ajuda’l. Passa’t el dia a la muntanya, amb la teva parella o la família, fins i tot si creus que no estàs en condicions de dedicar el teu temps en això, no abandonis la idea.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Preocupa’t per adquirir algun equip nou que et pugui ajudar en les tasques domèstiques, reduir responsabilitats, alguna cosa que et faci la vida més fàcil i sense tantes complicacions. Vés amb compte no duguis a terme cap assumpte a la lleugera.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

L’amor, l’aventura i els diners estan lligats i si vols conèixer algú nou o ampliar el teu horitzó, has de ser menys previngut i llançar-te més a l’aventura. Avui tindràs coses a dir i fins i tot si acabes equivocant-te, no et preocupis, expressa’t i digues el què vols.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

És possible que els teus sentiments es mostrin avui una mica confusos, dirigeix-te a un lloc apartat i aclareix la teva ment de pensaments negatius, és normal que sentis que estàs enfrontant una cosa completament desconeguda. Omple el teu ambient d’amor.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Hi ha energia romàntica en l’aire i no has de dubtar dels sentiments d’ algú que finalment està enviant senyals que pots captar, si comparteixes els seus mateixos sentiments, envia-li un missatge. La situació en general es excel•lent, els pròxims dies hi haurà canvis.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Les influències planetàries et provocaran certes inquietuds, per això et comunicaràs amb les persones i li parlaràs dels teus plans, vés amb compte i mira bé a qui li expliques les teves coses personals. És aconsellable que plasmis en un paper les idees que tens.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Es poden resoldre fàcilment els problemes en la teva relació sobretot si et comuniques conscientment, encara que també l’altra persona també ha de posar de la seva part. Avui et sentiràs temptat a dir-li a algú exactament el que penses, però vés amb compte.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Algú a prop teu té intencions amoroses i encara que és molt discret desitjaria donar-te molt més, és possible que sigui massa tímid per declarar-se, però bé podries donar-li alguna esperança. Aquest és un període de canvi, pren certa distància, observa bé.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Els teus somnis estan més a prop que mai de fer-se realitat, manté la dinàmica i procura ser objectiu. Successos recents t’han llançat llum sobre qüestions misterioses i han revelat els teus talents ocults, és temps de fer alguns canvis en la teva vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *