Horòscop per a dissabte 28 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

És possible que et proposin un treball a l’estranger amb grans possibilitats de progressar i assolir l’èxit, analitza si les condicions que t’ofereixen són millors que les que tens ara, la decisió serà teva. Aprofita l’energia positiva que t’envolta per millorar.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Hi haurà trànsits significatius per a tu ara, nous projectes estaran donant voltes en la teva ment sempre activa i molt creativa. Espera a que la influència retrograda de Júpiter s’allunyi per evitar complicacions, dedica més temps al descans i cuida el teu cos.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Les incidències astrals són positives i Mercuri directe al teu signe estarà matisat amb molta sensibilitat i sobretot molta claredat mental. Aprofita les bones projeccions planetàries per expressar el teu amor als qui estan al teu costat i que estan de tu.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Les estrelles matisen aquest cicle amb un to molt apassionat i misteriós en la teva relació de parella, tens la capacitat intuïtiva per adonar-te del que passa al teu voltant en l’àmbit emocional. Podràs gaudir d’una nit ardent i plena de passió.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Augmenta el teu sentit de deure i responsabilitat amb les incidències planetàries de Júpiter, el teu astre regent, t’esperen uns dies amb moltes ocupacions i també de canvis favorables. Amb servei als altres parents i amics que arriben a casa teva.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si has estat preocupat per una qüestió familiar que et semblava insoluble aquests són dies d’esperances i arranjaments així que anima’t!. A més en l’aspecte econòmic s’està aproximant un magnífic moment que t’ajudarà a sortir d’una situació.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

En l’amor et mostraràs apassionats però és probable que la parella no estigui a l’altura de la vostra passió la qual cosa serà motiu de males cares. L’economia segueix sent bona i és possible que vegis un motiu important per fer alguna inversió.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Aquest és un bon moment per resoldre una qüestió pendent, no t’inquietis per un canvi de treball o si la teva parella s’ha de moure a un altre costat. hi ha moltes coses bones esperant per vosaltres, però has de posar de la teva part, i mirar-ho positivament.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

S’acosten els moments de la teva màxima expressió maternal, és una època feliç per anar pensant en la possibilitat d’afegir un nou membre a la família. La Lluna, el teu astre regent està creant mutacions importants per això no has d’inquietar-te per un canvi.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estàs en un període que et veuràs afectat per moviments còsmics directes al teu signe, els seus efectes transformaran la teva vida i et sentiràs més ferm que de costum. Deixaràs el passat enrere i et concentraràs totalment en el teu present.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

És una bona etapa per planejar el que faràs en aquests propers dies, si has rebut alguns diners extra com segurament ha passat, no ho malgastis sinó fes estalvi per a moments futurs. Les incidències del Sol són favorables per a fer esport.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Desconnecta dels problemes que estàs vivint últimament, tot te solució, els teus caps s’adonaran de l’error que estan tenint amb tu, aparca el tema, avui es cap de setmana i has de gaudir-lo, agafa a la teva família i doneu una passejada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *