Horòscop per a dissabte 21 de Gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

L’èxit arribarà a tu però has de ser emprenedor, res serà possible si no t’atreveixes a provar o arriscar en coses noves fins i tot les que no són tan conegudes per a tu. Busca l’equilibri emocional en la teva vida, acosta’t a la teva família i gaudeix de l’amor de la llar.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Descansa una mica de les preocupacions que tens, has de tenir clar en expressar les teves prioritats, la teva vida de parella en aquest període estarà més harmoniosa. Pren-te el dia lliure per sortir, passejar, cuidar-te, aprofita cada segon de la teva vida i viu-lo intensament.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

La gelosia amb la teva parella et pot treure el desig de romandre al seu costat, no actuïs amb agressivitat o t’enfadis amb les seves actituds, seria millor que t’asseguis i dialoguis amb ella, li qüestionis els motius que l’impulsen a optar per portar aquesta actitud.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Vés amb compte si segueixes jugant a aquests jocs, pot ser que acabis per perdre o allunyant-te del que sempre has desitjat, si decideixes canviar la teva relació serà marcada per la diversió, la dinàmica i l’activitat, també hi ha l’oportunitat de ser socis.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Comunica’t amb claredat per que els teus interlocutors puguin entendre’t, especifica amb detalls el que desitges, evita entrar en temes de religió, política o qualsevol fanatisme, perquè acabaria distanciant-te, hi ha diversos temes que et seran agradables.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Avui és un dia òptim per realitzar projectes i començar situacions noves encaminades a treballs o inversions que siguin rendibles. Fa presagiar un dia ric i ple d’emocions a nivell personal, podem dir que tant la intel•ligència, com la capacitat intuïtiva s’aguditzen.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

L’acció del canvi climàtic provocarà una petita afecció excessiva de la teva parella cap a tu, amb tot l’afecte del món ajuda’l a trobar el seu costat més equilibrat i independent. De vegades el més important és mantenir la calma quan es presenten contratemps en la vida.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Acció, regeneració i alegria és el que s’observa avui en el teu dia, és un moment en què qualsevol situació o ocasió que es presenti sabràs aprofitar al màxim. L’economia és excel•lent i les despeses també. Et preocupes per una persona que has conegut.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Les ofertes laborals estan lentes i escasses per la qual cosa hauràs de conservar el lloc de treball que tens, comença a relacionar-te amb persones influents que puguin ajudar-te a millorar el teu estatus social, arrisca’t i veuràs que el que persevera triomfa.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Viu a plenitud les belles coses que t’ofereix la vida, estima, deixa’t estimar, diverteix-te, ajuda als altres, construeix un univers que et permeti expressar les coses que sents dins del teu cor, uneix-te amb persones que tinguin els mateixos interessos.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Hi ha la possibilitat que s’arribi a confondre alguna situació i això converteixi en problemes qualsevol situació positiva, la confiança pot d’entrada ser la pitjor enemiga aquest dia. Hi ha necessitats molt importants de satisfer,reflexiona!


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Moments de confusions passen avui per la teva ment i els teus pensaments, no li donis espai ni importància, concentra’t en el que has de fer i aclareix tot tipus de preocupacions de la teva vida. Una sorpresa agradable es fa present avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.