Horòscop per a dissabte 21 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

És important veure les mostres d’afecte que reps de la teva parella així com els ànims que et pugui donar però sembla com si tot això et molestés i no aconseguissis tenir una relació harmònica retraient-li fins i tot aquelles coses positives que fa per tu.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Els intensos i bons aspectes que fa la Lluna en aquests dies incideixen directament en un mateix i poden ocasionar moments molt bons i intensos de plaer. Sobretot a nivell personal i emocional és on es poden aconseguir tots els fins proposats.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Existeixen moltes ànsies a fer coses però potser l’enemic més important en aquests dies siguis tu mateix, és probable que les presses et converteixin en una persona vulnerable. A través d’alguns errors has perdut oportunitats en el món personal.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Avui poden prevaler alguns interessos que xoquin frontalment amb els de la parella o els de la família i per tant tenir problemes que siguin alguna cosa important i seriosa. No seria d’estranyar veure discussions per coses que semblava que ja estaven superades.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
És un moment delicat econòmicament parlant i hauràs d’extremar la prudència a l’hora d’invertir o especular en qualsevol tema. En el pla econòmic és probable que facis alguna inversió per al futur d’algun terreny o immoble que t’ofereixin.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

És un dia per gaudir i passar-te en el sentit de sortir, passejar i prendre aire nou, el que el cos i la ment agrairan , explota el dissabte i fes coses que fa temps no fas. Estaràs més en forma per poder afrontar amb energia la propera setmana.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

 Pots tenir experiències amoroses o sentimentals que es basin en el paroxisme de la felicitat és important la connexió constant per descobrir sensacions noves, enriquidores i estimulants per la parella. La sensibilitat serà major el dia d’avui.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si mostres dedicació, l’art o la interpretació artística, podries tenir èxit. Et sentiràs molt reconfortat en la part sentimental. La parella estarà amb tu i et donarà el suport que necessites en aquestes circumstàncies sempre és important.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Avui podria ser un dia complicat i alhora senzill, pel que fa referència a les relacions i el contacte amb la gent, depèn de les situacions personals. El que tingui a veure amb la part material, a nivell econòmic i laboral pot ser òptim i ple de novetats.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Hi ha la tendència a patir qualsevol contratemps. A nivell emocional el desànim t’arribarà en alguna ocasió aquests dies, l’economia serà bona, però de vegades les despeses poden superar amb escreix les previsions, de tota manera controla els extres.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La teva parella està farta de les teves promeses, ja vol realitzacions, serà una pressió més afegida que farà que et sentis malament. Cuida les teves finances i si has de gastar no t’extralimitis, hi ha la tendència que compris les coses a molt alt preu.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Avui pot haver cert clima de cansament físic degut o motivat per una mena de saturació pel que fa als recursos i les idees hauràs d’inventar o treure nous conceptes. Convèncer als altres hi a tu mateix que encara hi ha fórmules vàlides per tirar endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *