Horòscop per a dimecres 4 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Hi haurà molta sort en el tema professional, s’amplien els teus horitzons, viatges i tindràs majors èxits en inversions i especulacions. Els teus fills podrien ser la força que et motivi darrere el teu impuls professional. Aconseguiràs pau en el teu cor.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

En l’amor seràs impulsiu i espontani, en l’amistat, regnaràs com sempre entre el teu cercle, la teva salut estarà bé en aquest dia. Aprendràs a ser més agosarat en els assumptes amorosos, la presència de Plutó a la teva segona casa et donarà saviesa.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Seràs font de llum, creativitat i vida allà on estiguis. Arribes a assolir els teus objectius discretament, sense ostentacions. Avui riu-te més i no donis tanta importància al que no la té, tindràs abundant energia i major poder de recuperació davant els ensurts.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Les estrelles et demanen cuidar la teva salut física i mental, tracta de mantenir-te en òptimes condicions cuidant tot el que menges i beguis. Amistats passaran per dures proves i només es quedaran amb tu els éssers que han sabut compartir amb tu el bo i el difícil.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si ets positiu, tot el que anheles serà teu, avui és el dia propici per enterrar definitivament la tragèdia de l’ahir i començar una nova vida. Et sents estimat per algú que es des viu per complaure’t, l’amor físic com l’espiritual embelliran la teva vida.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

En l’econòmic no podràs queixar-te, els diners es materialitzen davant teu, tindràs més valor per imposar i fer-te respectar, ningú podrà igualar-te en l’àmbit professional. Trobaràs en el teu propi cor el mestre espiritual que has buscat sempre.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Que res no t’atemoreixi, ja que tot el que passa en la teva vida és per el teu be, perquè així et convé, tingues fe en tu mateix i t’obriran moltes portes. La teva vida sentimental contínua en ascens, el que sempre has somiat s’està realitzant.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

No siguis tan obstinat davant els problemes, flexibilitza’t, busca diferents alternatives ja que tot en aquesta vida té solució. Canvia, crea, evoluciona, escolta el que altres han de dir i segueix l’exemple dels que han triomfat, continua endavant amb tot projecte.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Et sentiràs una mica inestable en molts aspectes de la teva vida, econòmic, professional i sentimental no et capfiquis, això serà passatger. El teu interès per veure’t i sentir-te bé serà la millor inspiració per aconseguir les teves metes.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Rebràs reconeixements o un possible ascens per la teva excel•lent tasca. Treballaràs per triomfar pels teus propis mèrits, posant més de la teva part, del teu esforç per escalar noves posicions laborals, un nou ésser portarà molta alegria a la teva vida.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

El tancament i la retirada no estaran a la teva agenda, tot el contrari, activitats no et faltaran tota bona acció, tot sacrifici fet de cor, serà recompensat. Viu cada moment amb intensitat, sempre donant el millor de tu, si segueixes fen el bé, benediccions t’arribaran.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Aquest és el teu dia de renovació, de canvis, amb molt poc esforç els teus encants sortiran a la llum, la teva salut mental estarà fortament lligada a la teva salut física i a la teva alimentació. Duu a terme aquests canvis que fins ara no t’has atrevit o no has volgut fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.