Horòscop per a dimecres 25 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tindràs el do de les oportunitats, no l’has de deixar escapar, és important que posis en marxa tot el que pensis i ho facis amb molt entusiasme, veuràs com els èxits s’amuntegaran per a tu, potser hagis d’ afrontar un petit problema econòmic, però el podràs solucionar.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Viatges a la porta de casa teva, especialment excursions o visita a llocs mai abans visitats per tu, estar en contacte amb la natura t’ajudarà a calmar els nervis hi recuperar la vitalitat i energia que necessites en aquests dies, tracta de relaxar-te tant com puguis.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

 

Els conflictes econòmics et poden portar a sentir-te una mica deprimit les primeres hores del dia, però has d’intentar reconduir la situació, per poc interès que li posis ho aconseguiràs fàcilment, moment important per dirigirels teus objectius.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
El contacte amb la gent i les relacions en general podrien ser conflictives, plenes d’anècdotes desagradables, res no serà com sembla ni com tu vols que sigui, hauràs d’estar atent a aquestes circumstàncies, però hi haurà molt optimisme en l’àmbit econòmic.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
En l’amor hi ha d’haver alguns contratemps per part d’una persona que s’introduirà en la teva vida i que possiblement acabaràs rivalitzant amb ella, de tota manera aniràs imposant el raonament més lògic per conciliar aquesta situació desagradable.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

L’activitat mental i l’amplitud d’idees han de ser les millors eines que has d’enfocar perquè puguis realitzar projectes i inversions que poden arribar a ser molt rendibles amb vista a un futur proper, dia positiu per estar en contacte amb persones afins per aquest propòsit.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tracta de saber mesurar els moments que vius amb decisió i seguretat, analitza que les indecisions seran un turment durant alguns dies per la qual cosa hauràs de anteposar molta força, vitalitat i energia en els teus actes, omple’t d’amor perquè puguis avançar.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si has estat patint de xacres, la teva salut millorarà. Redescobreix l’ interès cap a la teva parella. Et comuniques obertament sobre el que vols millorar entre vosaltres, podries tenir excel•lents resultats si aconsegueixes comunicar-te amb sinceritat.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La teva vibració està en la seva màxima expressió si estàs a la recerca de parella, procura sortir a reunions, xerrades, seminaris, sobretot projectar molta maduresa sobre tu mateix. L’atractiu serà immens per els Sagitaris que busquen parella en aquest moment.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Hauràs de lligar i controlar la teva economia ja que les despeses es poden disparar, dies d’aventures s’aproximen a la teva vida sobretot en l’àrea de la teva vida social, però hauries d’atendre les persones que es troben en el teu entorn més pròxim.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Avui estaràs davant alguns moments de mal humor, per la qual cosa hauràs de tranquil•litzar-te una mica, estar més serè davant esdeveniments que es poden presentar de moment i l’hagis de resoldre de forma ràpida i contundent. Busca solució.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Et costarà trobar l’equilibri en el treball, pot ser que els canvis en aquest camp t’arribin a saturar perquè no trobis allò que et produeixi benestar, no intentis manipular el teu dia a dia perquè en aquest moment et causarà molts disgustos i decepcions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *