Horòscop per a dimecres 25 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

És un dia que et convida a somiar sobretot a nivell sentimental, es probable que a través d’algun viatge o desplaçament coneguis a una persona d’una altra cultura o ambient que arribi robar-te el cor. És probable que sigui un romanç molt intens.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La llum de la veritat t’il·lumina, venceràs sobre enganys o traïcions de gent envejosa, tot el que et passi ara serà per al teu bé, satura la teva ment de pensaments positius. Mantén les esperances i aconseguiràs el que desitges, nomes era qüestió de temps.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Expressa el teu sentir i tingues fe en aquest projecte que estàs realitzant, encara que et sembli que no progresses, serà el contrari ja que les estrelles t’ auguren èxits. Les bones notícies no es faran esperar, comptes amb el suport financer que necessites.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La situació econòmica és tan bona, pel que vas a realitzar alguns viatges que et poden treure d’aquesta inseguretat hauries d’aprofitar i viatjar o moure’t. En l’amor et mostres bastant indecís i insegur el que dónes a entendre a l’altra es que no tens interès.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
El teu regent té molt bons aspectes en tu i això influeix de manera positiva en la teva ment donant-te més activitat mental i sobretot més capacitat intel·lectual. Seria molt òptima per realitzar investigacions experiments o estudis en recolliment i tranquil·litat.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Qualsevol cosa semblarà en aquests dies molt més important hi haurà una gran exaltació dels sentits i és probable que es magnifiquin les coses de forma inusual. Hauràs de fugir d’aquesta exageració ja que la tornada a la realitat podria ser molt dura.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

És possible que res surti com planejaves i el que és pitjor que et surti tot o gairebé tot al revés, tracta de no perdre la calma ni la confiança que és la línia a seguir per poder sortir d’aquesta disjuntiva. Tracta a la teva parella amb afecte si vols rebre el mateix.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

 Cuida de la teva salut ja que hi ha tendències a tenir algun trastorn hepàtic o renal hauràs de beure força aigua i sobretot descansar, ja que si surts de nit et ressentiràs més que qualsevol altre dia. La situació amorosa que tens, requereix de tacte.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Hauràs d’evitar les temptacions d’enfrontament sobretot per motius de discussions familiars o entre amics que poden acabar molt malament. D’altra banda hauràs d’extremar la precaució si realitzes algun treball de risc, repassa be tots els sistemes de seguretat.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

S’imposa que busquis l’equilibri en la teva relació de parella, assumeix l’ iniciativa, pren el control i parla amb la teva parella sobre el que passa entre tots dos. Si et presta atenció és perquè vol que millori la seva situació, en cas contrari és un senyal per acabar.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

 Es presenten canvis importants en la teva vida que t’ajudaran a madurar emocionalment, és temps d’unir forces i fer negocis en conjunt amb altres persones. No demanis diners prestats , ara que Júpiter es troba retrògrad, organitza’t en tots els aspectes.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Posa’t en forma, l’energia de Plutó s’emfatitzen en tu els desitjos de mantenir-te saludable tant a nivell físic com mental. S’imposa un regeneració completa en la teva manera d’ alimentar-te, no el segueixis deixant per després o tindràs complicacions de salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *