Horòscop per a dimecres 2 de maig


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Comença a fer un pla d’acció enfocat a obtenir els millors resultats. Aprofita per ser més feliç i contagiar els teus sentiments. Treball: un excel·lent moment per iniciar una nova etapa molt prometedora.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Convenç-te de la teva capacitat per canviar situacions que t’estan minant i no et deixen ser qui ets. Treball: posa el teu dinamisme i la teva força de convicció en el que fas, no esperis al fet que els altres t’animin. Actua.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Les qüestions del cor te les has de prendre amb més calma i pot ser que les coses surtin millor del que esperes. Treball: et falta motivació, si t’il·lusiones tot funciona.  Revisa com t’enfrontes a les situacions.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Els teus sers estimats estaran molt pendents de tu. Saben que els facilites la vida, i ara et toca rebre a tu. Treball: desconnecta de les emocions mal canalitzades dels teus companys, dóna’ls un cop de mà però no t’involucris.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Diversos planetes afecten al sector dels canvis i amb les coses que t’il·lusiones, noves aventures. Tens el terreny abonat. Obre’t a l’amor. Treball: evita qualsevol enfrontament, passa de certes postures i genera bon humor.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

 Et toca ser pacient i pactar perquè les coses s’equilibrin a l’hora de prendre decisions. Treball: si et sents desbordada, no esperis a arribar al límit de les teves forces, reacciona abans, demana ajuda i delega.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Amb la intensa activitat planetària pots sentir-te literalment aixafat per les influències o encantada amb les atencions. Treball: has iniciat un projecte i et costa assumir els riscos, busca suport i segur que el trobaràs.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

 Sembla que les teves emocions generen conflicte. Tal vegada podries expressar-te millor, obrir el teu cor sense cap mena de temors. Treball: has d’aprendre a delegar, pensant que tot sortirà bé, deixa ja de desconfiar.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tots els que t’estimen, com són la família, els amics o la teva parella t’expressaran com d’important ets per a ells. Gaudeix-ho. Treball: estaràs molt ocupat pel volum de tasques que tindràs i aconseguiràs una petita victòria.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Ets una persona de poques paraules i el que has de fer és fomentar el diàleg per millorar la teva relació sentimental. Treball: alguna cosa no funciona bé, la teva intuïció és bona, has d’utilitzar-la més sovint. Et beneficiarà.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

El desenllaç d’una situació passada podria presentar-se. Si t’agrada viure el present, tanca les portes al que no desitges reviure. Treball: si no estàs motivada és un problema que has de resoldre: canvia d’ocupació o d’actitud.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

El teu nivell de seducció està en alça. És un moment fantàstic per trobar la teva parella ideal, si no la tens ja. Treball: els resultats que estan per arribar són fruit del teu esforç, gaudeix-ho i enredorta’t dels teus col·laboradors.

TOTES LES NOTÍCIES