Horòscop per a dimecres 11 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Aconseguiràs una potent connexió amb els teus companys, aquest és un gran moment per descobrir nous matisos que abans per por no veies. En aquest cicle hi haurà preguntes que necessàriament mereixen ser respostes de manera sincera i concreta.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Controla la teva economia, sobretot per despeses que podrien aparèixer, els problemes que giren al voltant de tu potser et faci sentir aclaparat. Et veuràs afavorit en tots els embolics que poguessis tenir, tingues fe que la protecció del Totpoderós és amb tu.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Hauràs d’anar amb compte amb el que dius o facis, perquè podria ser mal interpretat per alguns, no es tracta de demostrar alguna cosa, sinó de tenir les teves idees ben clares. D’altra banda poden persistir els dolors reumàtics,fes una revisió mèdica.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Ara tens a prioritat el tema econòmic, evita desplaçar-te per llocs llunyans i solitaris especialment si vas tu sol, podrien esdevenir alguns contratemps. T’enamores perdudament d’ algú apropiat per a tu, dóna-li ales al teu cor, viu i gaudeix aquest moment.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Records familiars et fan dubtar de la teva afectivitat, és possible que les contínues referències del passat puguin fer que les persones que estan al teu costat es molestin per falta de coneixement sobre això. Podries estar actuant amb recels sense fonaments.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

La lentitud que ha pres el rumb de les coses et té una mica exasperat, és probable que et sentis una mica irritat o molest, calma, això pot portar-te a rampells o cometre errors. L’important de vegades és mantenir les formes quan la tensió va en alça.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Cap problema et pot aturar, et motives a pensar que ara és el moment precís per llançar-te a l’aventura, aconseguiràs transformar la teva rutina i el teu desànim en eufòria impulsat per la il•lusió i les ganes de triomfar, evita els conflictes.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La teva major satisfacció avui serà veure els éssers que estimes, la puresa dels teus pensaments i l’habilitat per a l’avaluació realista s’han associat molt de prop amb el teu signe. Les teves emocions prendran el comandament i t’ expressaràs amb total llibertat.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La teva saviesa, el teu encant per comunicar-te et faran capaç de transformar els pensaments i opinions dels altres. No deixis passar cap detall perquè els resultats seran els esperats, dirigeix als teus col•laboradors perquè les coses es facin com vols.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tens la sagacitat per donar a cadascú el que es mereix i saber el que ells necessiten de tu, transforma aquest desig en una prova per a la teva vida, has aconseguit que se’t valori i reps una recompensa. El teu repte consistirà a utilitzar la comprensió.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tindràs molta inspiració artística, tant, que podràs tenir fantasia i una imaginació desbordant que et farà triomfar en aquelles coses que facis en aquest moment. No obstant això hauràs de saber gestionar les pressions que sorgeixin en la teva feina.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La teva vida social està molt activa, realitzaràs una interpretació de les persones que vols, veuràs com t’estimen. S’obriran les portes de bones oportunitats econòmiques i financeres, és possible que tinguis una mica de problemes en alguna gestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.