Horòscop per a dimarts 10 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Període bastant afortunat per a la salut i el teu estat d’ànim, tindràs molta activitat en la teva economia i amb els interessos compartits inclosa la teva parella. Aconsegueix centrar-te en tu mateix en els teus propis desitjos i necessitats, veuràs les coses clares.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Molts canvis reajustament i sorpreses inesperades et deixaran sense saber què fer amb la teva vida, de moment no tractis de buscar sentit a les coses i permet que tot flueixi amb naturalitat. Tingues seguretat que tot anirà caient en el seu lloc.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Els impossibles seran ara realitats. Deslliga’t una mica de les coses materials i dedica-li més temps a les espirituals, et retrobaràs amb tu mateix. Medita relaxa’t i escolta el que el teu cor et diu, et recuperes de tristeses i depressions sofertes en l’amor.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Cura en l’amor, no donis més del que et demanin ni regalis amor a qui t’ho rebutja, la teva parella ha de ser responsable perquè junts aconseguiu fer els vostres somnis realitat. En l’aspecte legal les estrelles t’aconsellen avui molt d’ull signa’n papers.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Els aspectes entre Mercuri i la Lluna, et donen intel·ligència i eficàcia davant qualsevol adversitat. Estàs en un moment molt espiritual i qualsevol evolució que realitzis en aquest aspecte serà de gran benefici per viure amb pau i estabilitat interior.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

És bon moment per llançar-te en noves aventures, aquesta història d’amor que portes amb aquesta persona tan especial per a tu, tens ara terreny fèrtil per créixer i materialitzar-se. Els planetes t’omplen d’energia perquè et posis al dia en la teva feina.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Avui posa en clar els deures i obligacions a la teva feina perquè no et segueixin tirant al damunt responsabilitats que no et pertanyen. En l’amor aplica’t els consells que dónes a altres, dóna-li punt final a les bogeries i situa’t en el que estableix el fe bé les coses.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Els nous projectes cobraran una importància positiva per a tu per arribar als resultats adequats hauràs de ser més cautelós. Necessites donar curs a la teva energia canalitzant positivament cap a l’esport o el treball, si ho aconsegueixes, et sentiràs millor.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

L’energia planetària et beneficia en els diners i en l’amor, per als solters l’amor seriós i profund es farà una realitat ara. A la teva salut l’ hauràs de treballar, tracta de treballar-la una mica més ja que la tens molt descuidada, fes una alimentació sana i equilibrada.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Valoraran la teva excel·lent tasca en el treball, et porta reconeixement, per altra banda, la família pot ser el teu gran mal de cap, compleix amb les teves obligacions. Vigila molt de prop la teva salut, sobretot de cara a la grip que pot apareixia. Cuidat!


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

En aquests dies tindràs dificultats per mostrar la teva tendresa. Són dies en els quals tindràs l’oportunitat de trencar amb aquesta dinàmica i mostrar-te com ets, el que millorarà la teva relació amb la família i estabilitza una mica la teva relació de parella.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La teva vida social està molt activa i en l’amor torna la passió a les teves relacions intimes, la sort de la teva parella serà també la teva, junts aconseguireu l’impossible. Si no tens parella se’t presentarà algú que aporta els seus talents saviesa i suport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.