Horòscop per a dimarts 31 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Coneixeràs una persona que podria ser algú molt rellevant en la teva vida professional, encara que en aquests dies t’has sentit esgotat, podràs replantejar les teves metes. Concentra’t ara en el que estàs fent perquè no cometis errors, confia en els teus instints.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Comença un procés de felicitat, et sentiràs feliç amb tu mateix i això serà molt important per a tu, sobretot en l’amor, no permetis que ningú et robi aquests moments de felicitat que poques vegades ocorren en la vida de l’ésser humà. Bones oportunitats!


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

En aquest període tot marxarà en tranquil·litat, de moment deixa els assumptes legals per a més endavant. Si estimes o ets estimat, perquè passar-te la vida buscant-li complicacions i buscant alguna cosa nova, valora la parella que tens.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Procés de recuperació, la teva intuïció serà el factor determinant en la teva professió i també en l’amor, aprofita l’energia que tens per a realitzar el que tens en ment. Tens davant de tu diferents opcions, no tinguis por de llançar-te a alguna cosa desconeguda.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Has d’actuar amb molta cautela en el referent a l’amor, l’actitud positiva t’ajudarà a experimentar coses noves en la teva relació de parella. Ara has de desconfiar de les persones que estan molt interessades en saber massa dels teus assumptes personals.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

L’economia està en bon camí, a mesura que passen els dies, sentires la necessitat de fer canvis en la teva forma de treball. Ets molt afortunat en l’amor, però tindràs que deixar de banda la timidesa i ser més audaç perquè puguis conquistar la persona especial.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

T’ha arribat el moment de modificar o remodelar casa teva, pinta, decora i fes una neteja general. Lluirà impecable el teu espai i per consecució et sentiràs ple de vitalitat en realitzar aquest canvi, després pren-te un descans. Gaudeix de les hores d’esbarjo.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

A partir d’ara recolliràs el que has sembrat, rebràs bones notícies relacionades amb assumptes legals que et tenien molt preocupat. L’amor està tocant a la teva porta, no dubtis ni un instant en obrir-li el teu cor, perquè viuràs grans emocions en aquest aspecte de la teva vida.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Quan tinguis una i dea en ment executa-la no la deixis per després o el que podries fer és plasmar-la en un paper si no la pots realitzar en el moment, les estrelles et de signen avui un ésser ple de llum i esperances, fes créixer el teu món espiritual i estigues a prop del creador.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Mostra una imatge transparent i actua amb la veritat sempre perquè ningú pugui parlar de tu a l’esquena, cuida’t de les persones que diuen ser els teus amics però que en realitat no ho són, per males experiències hauràs d’aprendre a triar als teus amics.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La unió familiar s’enforteix, gràcies al canvi d’actitud que has modificat últimament, tingues present que un mal comportament comporta conviure malament amb els altres. Ets un ésser ple de força de voluntat i de llum. Assumiràs el control de la teva vida.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Molt de compte amb els impulsos que t’envaeixen de sobte, actua amb l’equanimitat i la diplomàcia que et caracteritzen. Durant aquesta època tindràs moltes activitats i si no planifiques el teu temps tindràs algunes dificultats i els teus nervis podrien alterar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *