Horòscop per a dimarts 3 de de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tant les circumstàncies com el teu estat anímic i de salut són molt millors que en dies anteriors, i avui sí podràs tenir una estona per gaudir de la vida i del teu contacte amb la gent i amb el món. Quedaràs amb els teus amics o rebràs una trucada proposant una cosa que t’agradarà.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tots els teus contactes socials i afectius flueixen avui amb harmonia, i permeten gaudir al màxim dels llaços que tens amb la gent que vols. Pots concretar un viatge de plaer amb la teva parella o amb els teus amics per jornades posteriors.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No prenguis decisions precipitades en els assumptes de l’amor, el que no sàpiga valorar-te és un perdedor, no t’aturis ni estranyis l’ ignorància d’altres persones. Dirigeix la teva vida davant d’una òptima bona voluntat, separa de la teva vida gent de mals pensaments.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La teva imaginació i la teva fe s’han exaltat amb el trànsit dels planetes per el teu signe, sentir-se feliç perquè ara donaràs curs a la teva creativitat. Si estàs solter no et faltaran admiradors i éssers especials que tractaran de conquerir el teu cor.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Els amics que abans estaven amb tu en tot moment, ara et donen l’esquena t’enfrontaràs a malentesos i baralles sense raó, evitar tots aquests conflictes, sigues flexible. Viu el dia d’avui al màxim i donat l’oportunitat de ser feliç em aquest nou any.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Las teves relacions sentimentals i personals van passar ja per difícils proves, ara les aigües s’ anivellen al costat de éssers que t’estimen i us donen suport en tot. La teva ment exerceix un poder suprem sobre la teva salut, et trobaràs més fort, i realista.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

El teu sector econòmic i professional estarà súper poderós avui, tindràs cura i invertiràs els teus diners sàviament, hi haurà majors guanys i major prestigi professional per a tu ara. Els amics seran ponts per èxits majors. Canvis d’actitud cap a la teva professió.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

T’ocuparàs més de tu i del que és realment important en la teva vida, surt, viatja, pren classes, expandeix el teu territori, no et quedis congelat en el temps. Tindràs oportunitats úniques de fer el que més t’agrada i regalar-te la felicitat que mereixes.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Avui tot canvia al teu favor, entraran a la teva vida éssers creatius, poetes, músics, espiritualistes, vidents i administradors d’empreses, entre ells estaran els teus amics i tal vegada el teu amor. Tindràs la vitalitat i la suficient energia per recuperar-te de tot.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

L’energia torna a la seva normalitat, t’alliberes de tot el que et limita, persones del teu passat tornen completament transformats, però tu sabràs qui convé al teu costat. Hauràs de laborar al costat de éssers difícils i contradictoris però a tu no t’afectarà, rebràs elogis.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tens la benedicció de tota l’energia planetària positiva, t’uniràs a personalitats fortes de caràcter, impulsius, dinàmics i molt actius per entretenir cada dia. Admiradors, enamorats no et faltaran, el Sol visita la teva casa d’unions i de matrimoni.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La teva autoestima s’eleva, et sents més còmoda i segur amb tu mateix, aconseguint més força perquè aconsegueixis ascensos o noves proposicions laborals, comptes amb amics molt bons que sempre t’acompanyen. Els teus estudis estan millorant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.