Horòscop per a dimarts 3 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Ara el teu benestar està tan predictible i tan clar que no pots creure això que t’està passant en aquests moments. Tot estarà més enfortit en la teva vida, continuaràs recollint benediccions directament del creador i la teva vida seguirà plena d’amor.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Et prepares en la recerca del teu ésser interior, la vida t’ha ensenyat a madurar amb els seus ensenyaments i les experiència per les que t’ha tocat viure. Les metes que t’estàs proposant ara no trigaran a fer-se realitat, només posa una mica més d’il·lusió.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

La confiança en tu mateix això et permetrà manejar els teus diners i augmentar els teus ingressos econòmics. La teva parella sentirà que l’estàs valorant més, a causa dels detalls que li has fet darrerament, et correspon donant-te una gran sorpresa avui.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Tens moltes coses positiva, però ets una mica venjatiu i això no és bo ni per a tu, ni per a ningú, deixa enrere velles picabaralles i rancors del passat. Has de alliberar el teu cor de sentiments negatius que no et porten a sentir-te en pau i feliç.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Cuida la teva salut, hi ha situacions de patiments en els quals estan involucrats part de la família i això t’està afectant considerablement. Intervenir com ho has estat fent t’ha causat molt dolor i problemes cardíacs, és hora de fer una pausa i respirar.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Agafa’t uns dies i visita els amics que es troben una mica retirat de casa teva, és un bon moment per sortir d’aquest ambient tan estressant. Un aire fresc i un ambient acollidor et donarà la pau i el descans que necessites, a més ho està demanant el teu cos.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Una relació pot fer-te que perdis algunes oportunitats, que poques vegades perdria causa de el teu entusiasme i l’espurna que et caracteritza. És millor que estiguis tranquil, però és encara millor estar conscient dels passos que donaràs d’avui endavant.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Les teves amistats i tot aquell amb qui arribis a relacionar-te d’ara en endavant tindràs un impacte molt profund en tu. Les teves idees i ideals es veurà reflectit en tot allò al que et dediquis, vés amb compte a l’hora de jutjar o discriminar a algú.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La teva ment es troba plena d’idees, plans i projectes, no deixis que l’ansietat et tregui del teu centre i perdis el control del que ja tenies en ment fer. L’important és que et relaxis perquè puguis recobrar la calma i aconsegueixis posar els teus sentiments en ordre.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Els planetes designen per als solters d’aquest signe, el somni realitzat en l’amor, començar una relació estable, seriosa i duradora. Coneixeràs una persona que atraurà molta felicitat i alegria en la teva vida, no deixis que ningú te la faci malbé i lluita.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La teva relació actual s’enforteix i arribes a nous records amb la teva parella, els que estan buscant amor s’haurien de moure a llocs concorreguts. Comença com més aviat un programa de decrets positius al aixecar-te i al anar a dormir.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Desenvolupa major fortalesa emocional perquè ningú pugui ferir els teus sentiments i puguis fer-li el front a les fustigacions i les dificultats Evita la gent problemàtica que t’endarrereixen en el teu dia a dia, és temps de sortir de falses obligacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.