Horòscop per a dimarts 24 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

L’economia sembla estar molt estable però no et confiïs massa perquè podrien sorgir inconvenients d’última hora, serà un moment on voldràs estar per a tu i ningú podrà ficar-se en les teves decisions, intentaràs per tots els mitjans de ser tu mateix, sense ningú a teu costat.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Discussions sorprenents en l’àrea sentimental et portaran de cap, manté l’equilibri emocional, no permetis que els teus problemes personals afectin el teu viure diari, la manera com et desenvolupes a la feina o la convivència amb el teu companys de treball.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

En l’amor has de deixar-te seduir sense por i deixa’t arrossegar per la passió, prova la mel del plaer i la passió, però tot molt calmat sense caure en simplicitats o exageracions. Inicies un període de bona salut i molta sort en l’àrea personal i professional.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Intentaràs posar amb tota la força els teus designis però et donaràs compte que encara no estàs preparat per a això, has de prendre les coses amb més tranquil•litat i intentar organitzar millor la teva vida i per això avui és el dia indicat per fer-ho.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Has de mantenir un tracte exquisit amb la família, amb el teu entorn, el cansament i la pèrdua de concentració pot ser degut a que tinguis un fort esgotament, tracta de cuidar el teu organisme que és la principal font de la teva existència.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Hi haurà situacions que encara que et semblin ridícules, et veuràs embolicat en elles, vigila les teves actuacions sinó vols estar involucrat en escàndols o complicacions, durant el dia, qualsevol cosa que facis serà esbombat als quatre vents i això serà una mica delicat per a tu.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

No tindràs la necessitat de fer canvis en la teva vida, perquè el que tenies que fer l’ estàs realitzant poc a poc, tindràs una mica d’ajuda i amor de part de la família i alguns amics. No vas bé en els assumptes econòmics però no és per preocupar-te massa.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

No et penediràs del que fins ara has fet per aconseguir tots els teus projectes i objectius. Domina la teva impulsivitat, sigues discret i allunya’t de tota persona complicada i conflictiva, l’enemic al teu costat i tu com sempre vencent sobretot a tots.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Els teus assumptes econòmics adquireixen una vital importància, nous ingressos es presenten, llança’t al món social però exigeix el millor en l’amor com també en les amistats. Dóna-li cures al teu cos i aprèn a alimentar-te, aquests consells serviran al teu organisme.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Pren consciència de les teves despeses i t’ organitzaràs al mateix temps que et sents més responsable dels teus actes, és temps de pensar millor les coses per no tornar a cometre els mateixos errors. S’imposa un canvi en la teva vida, problemes no faltaran, lluita!


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La teva família està depenent molt de tu en aquests moments, tu seràs ara el que ha de carregar amb una responsabilitat econòmica que algú no pot complir. Estigues informat de tot, tant en la teva feina com a casa teva, si tens dubte, no assumeixis res.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La teva fama de treballador, organitzat, creatiu, augmenta i d’altra banda estaràs més comprensiu i tolerant i menys obsessionat amb la perfecció. El cosmos et premia per tot el que has donat i t’has sacrificat i et dóna lliçons molt valuoses en la teva evolució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *