Horòscop per a dimarts 17 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

La teva parella se sentirà especialment optimista d’una alegria contagiosa i això portarà una injecció de vitalitat a la vostra relació. Les coses poden rodar per si soles sense necessitat que t’esforcis per portar les regnes de la situació, i algú es pot sentir molest.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

El teu esperit aventurer es dispara, la teva inquietud per recrear, innovar o iniciar una activitat que et tregui de la rutina, estàs molt positiu en el teu interior. Sentir-se feliç i agraït amb tu mateix, ets especial, tu no permets que els problemes, t’ aclaparin.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Trobaràs suport amb certa facilitat especialment per dur a terme projectes amb relació a una reforma a casa teva. Necessites prestar més atenció als petits detalls de la teva llar per fer-la més còmode i familiar, vés amb compte amb les teves dolences habituals.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Plutó directe a la teva casa onze et porta a un període de grans canvis en relació als teus plans metes i amistats. Res serà com abans ja que realitzaràs allò que un cop consideraves important ja no ho és, avui seràs molt selectiu amb les teves amistats.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
En aquests dies de molta inspiració per a tu, especialment pel que fa a l’amor l’art o en la teva vida espiritual, presta atenció a la saviesa del teu cos. Estaràs optimista potser de manera una mica exagerada i fins i tot perillós, els plaers de la carn es faran present.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Estaràs bé de salut amb energia ganes de fer coses i sentint-te bé, els diners tindran molt moviment. Tindràs bons ingressos propis o de la teva parella però tingues precaució, ja que tindràs moltes despeses, pots viure moments expansius i apassionats.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Amb la teva necessitat de projectar-te al futur de manera intensa, probablement hagis trobat diversos obstacles per al futur pròxim que tindràs d’enfrontar per avançat. Estaràs poc disposat que et tallin les ales i desitjaràs per sobre de tot fer el que a tu t’importa.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Avui si tens parella podeu solidificar junts llaços amb altres parelles o amb amics que són una molt bona influència per a la relació. Segueix sent un bon dia per a la sexualitat i les mostres d’amor, pensa que la rutina no és gens bona per una bona relació.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Aquests dies no estaràs per aguantar molt a la gent que t’envolta i et sentiràs com una bomba a punt d’explotar. Tindràs la força necessària per aconseguir objectius que requereixin un gran esforç, arregla els problemes familiars lo més aviat que puguis.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Venus transita per la teva quarta casa la que regeix la llar i els teus desitjos de decorar canviar i embellir,s’emfatitzen. Cuida però el teu sistema digestiu ja que tindràs la tendència a menjar massa, seguiràs la teva intuïció en tot.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

 Si observes i analitzes el dia d’avui arribaràs a la conclusió que les persones amb les que has tractat són realment aquella gent que et val la pena, ja que compararà la seva actitud amb la d’altres persones amb les que també tractes, i t’adonaràs de la diferencia.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Avui es podrien produir alguns contratemps importants, intenta evitar que altres cometin errors per la seva impulsivitat. Hauràs de reactivar la teva economia amb noves i bones iniciatives, compartiràs el teu amor amb algú que t’estima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.