Horòscop per a dimarts 10 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Veure la realitat de la teva vida amorosa t’ajudarà a canviar les activitats que t’ aïllen, no deixis que el teu cor es refredi i deixa’t estimar. Temps per preparar un viatge de llarga durada i satisfactori on podràs compartir a plenitud de la seva intimitat amb la parella.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Els excessos no són bons, encara que surtin del cor, si demanes més atenció només buscaràs que la parella perdi la paciència i tota la seva atenció. Expressa’t amb serenitat i seràs entès i tractat com vols, cuida’t de crear polèmica i confusions.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Abans de comprometre’t en qualsevol batalla, busca dins teu comprensió i respecte cap als teus oponents, ets un ésser intuïtiu que reacciones fonamentalment a partir de les respostes que sorgeixen del teu interior. Deixa que tot flueixi al teu voltant.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Has de mantenir la calma perquè el temps és el millor indicador en tot, cuida’t de caure en qualsevol imprudència causa de la desesperació. El saber transmetre seguretat i entusiasme serà el més important, perquè crearà un ambient que serà molt positiu.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Vés amb compte perquè la teva impaciència pot arribar a esgotar la paciència d’altres persones, sol•licita el que desitges rebre i limita’t a esperar el temps per obtenir-lo. Moltes vegades els teus moviments i les teves estratègies t’allunyen del que realment et convé.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No deixis que les teves qualitats de crítica transformin les bones idees en distorsions, pren-te un temps per poder veure les coses amb calma, et sentiràs millor amb el pas del temps ja ho veuràs. Busca un lloc tranquil allunyat de l’enrenou. Et serà bo.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Estàs en un moment de la teva vida on et sentiràs animat per les persones del teu entorn familiar, t’agradarà fer viatges, sortir a gaudir l’aire lliure. Moltes possibilitats de concretar algun assumpte econòmic i de preparar un petit viatge amb la teva parella.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Has de fer més d’un esforç perquè puguis consolidar les teves metes o objectius, però tindràs una actitud oberta i molt accessible que et permetrà relacionar-te i conèixer persones del teu mateix ambient. No deixis que les tensions t’apartin del teu camí.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Els bloquejos tant personals com emocionals poden ser importants, arribar a sentir-te inútil és una sensació que has de esborrar ràpidament de la teva ment si no vols caure en estats depressius. Seria bo que comencis una teràpia de relaxació, t’ajudarà.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Una experiència amorosa et retornarà la confiança en els teus sentiments cosa que últimament no has tingut bones vibracions en el terreny personal, això farà que tot sigui més favorable i sense cap problema, confia en el que et porta el nou any.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Pel tema sentimental el moment està propens per enamorar-te i tenir una relació intensa, tindràs el lema i l’afirmació que sense amor és impossible viure o gaudir de les coses boniques de la vida. Gaudeix com tu saps del plaer de fer feliços els altres.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

El teu instint et fa tenir una extraordinària perceptibilitat en relació a les motivacions dels altres, a més tens un encant natural que et fa irresistible. Estalvia les teves energies i concentra’t ara en els punts més importants i concret del teu benestar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.