Horòscop per a dimarts 1 de maig


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

 Presta més atenció, obre bé els ulls, cuida’t de persones enganyoses, tramposes i sense escrúpols. Estaràs temptat a anar de compres, no et deixis anar per l’ansietat que soluciones gastant diners, millor apuntat a fer exercicis de relaxació. Guanya amb autoestima.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Els teus amics et busquen, la teva popularitat creix i no tindràs temps per a tots, tanta vida social pot apropar-te a noves trobades amoroses. Proporcionar-te alguna activitat urbana, un club social, pots estar sota els efectes de conciliar dies d’alegria i vida plena.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

S’emfatitza el romanç i la creativitat per a tu, ara tot ho saps i tot ho pots, estaràs pràcticament intocable davant l’adversitat, un nou conegut et dóna l’ajuda que necessites per tirar endavant en un projecte. L’inesperat es farà present en la teva vida.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
L’energia planetària et beneficia en els diners i en l’amor, per als solters l’amor seriós i profund es farà una realitat ara. A la teva salut hauràs de treballar, tracta de treballar una mica més en tenir cura de la mateixa, purifica el teu ambient.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Trenca amb lligams emocionalment malaltissos, s’imposa que surtis de la inèrcia i et moguis, que t’atreveixis a ficar-te en nous terrenys. El relacionat a l’amor i la llar es normalitza, t’uneixes més a la teva família alegrant la teva vida i relaxant-te una mica.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Molts seran els del teu signe que iniciïn una nova vida, lliures de ressentiments, odis i rancors, els enemics es rendeixen, tu t’imposes, guanyaràs molts cors amb la teva simpatia. L’amor i el romanç seran el teu al·licient per lluitar i vèncer, tindràs èxit.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Posa la teva salut en primer lloc, controla l’ansietat que et porta a menjar sense control, bona salut és igual que control emocional, sanes relacions i una vida harmoniosa. Encara que vagis a especialistes has de ser tu el que posis tot per avançar.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Apreciaràs d’una manera molt especial tot el que t’envolta, Venus a la casa de la comunicació emfatitza la teva vida. Descobriràs l’amor que et tenen aquells que comparteixen la teva vida, res quedarà pendent, tu també estaràs molt expressiu.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

No li tinguis por al canvi, ja que si t’atreveixes, podràs aconseguir una metamorfosi de la teva persona que deixaràs impressionats a molts. És temps de decidir si seguir en el mateix, somiant amb fantasies o començar a viure la teva vida com sempre has volgut.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

L’amor et dóna poder per lluitar i vèncer tot, els ulls del món estan sobre tu, el teu encant, la teva sensualitat, el teu atractiu i intel·ligència seran motius d’enveja. Llar, família i fills prenen gran importància, no donaràs un pas sense abans consultar-ho.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

 Esperes esdeveniments familiars que ocuparan el teu temps i les teves energies, si tens fills ells et demanaran temps de qualitat perquè puguis compartir amb ells. Els planetes seguiran donant-te sort en tot el que tingui a veure amb la teva vida.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Tota associació o negoci en conjunt amb una altra persona et meritarà bones guanys econòmics, posa atenció a aquestes proposicions relacionades amb compra o venda. Les inversions estan ben expectades sempre que prenguis precaucions legals.

TOTES LES NOTÍCIES