Horòscop per a dilluns 9 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tindràs noves amistats, gent diferent i compartiràs un ambient sa i diferent al que estàs acostumat. En els assumptes de l’amor pensaràs més en els teus que en tu mateix, estaràs molt clar ara de quines són les coses que més et convenen.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Podràs estar segur que sortiràs victoriós en tot el que et proposis, fer ara estudis i viatges a l’estranger s’emfatitzen per a tu. T’obren les portes per posar els teus coneixements al servei dels altres, assumptes legals passaran per tu, amb bona resolució.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Estaràs molt dolç i complaent amb tot aquells que estiguin al teu costat, el teu pensament del dia és portar la pau. Venus el planeta que regeix l’amor i la bellesa, entra a la teva segona casa, elevant els teus secrets impulsant-te a buscar noves amistats.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Has aconseguit aixecar-te, superar els errors del passat, però encara et queda molt camí per recórrer i molta camins per seguir. Ets una persona forta i lluitadora, seguiràs endavant, veuràs els teus propòsits realitzar-se en breu temps.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
És possible que una decepció, t’hagi posat en una posició difícil, tracta de què aquesta experiència no canviï la teva forma de veure la vida. Aprèn d’ella i recorda que no han de pagar justos per pecadors, hi ha moltes persones bones al teu voltant que et necessiten


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Obre’t de tot cor a tot el que et porta el futur, tot el que signifiqui art, espiritualitat i diners està ben aspectat per a tu. Sentiràs benediccions per tot el que has patit en el passat, aquelles portes que estaven tancades s’obren de bat a bat per què pugis creixa.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Arriba el moment que et plantis dels peus sobre la terra i miris cap a una nova i precisa realitat de la teva vida en general. Analitza que és el que vols i comença a posar-te en marxa, no perdis el temps en petiteses, millor construeix un futur per a la família.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

S’imposa que lluitis més pels teus propòsits en la vida, que t’oblidis dels assumptes dels altres i et dediquis només als teus. No tinguis por a equivocar-te, som humans i imperfectes busca la saviesa en Déu que és qui ens la dóna, manté la teva fe.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Avui es un bon dia per donar-li més valor al que tens, vetlla per la teva salut, una dieta sana, molta aigua, ioga, exercicis i meditació no poden fallar. Llar i família prenen gran importància en la teva vida, disciplinat i triomfaràs en el terreny professional.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Sentiràs que necessites revitalitzar-te, amb unes petites vacances o durant un cap de setmana en contacte amb la natura. T’inclinaràs a dubtar massa perdent molt de temps per prendre una decisió. No pensis més, agafa la motxilla i fes camí.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

S’emfatitza el romanç i la creativitat per a tu, ara tot ho saps i tot ho pots, estaràs pràcticament intocable davant l’adversitat, un nou conegut et dóna l’ajuda que necessites per tirar endavant en un projecte. El inesperat es farà present en la teva vida.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

L’energia planetària et beneficia en els diners i en l’amor, per als solters l’amor seriós i profund es farà una realitat ara en la teva vida i el teu entorn. A la teva salut hauràs de tenir cura de la mateixa,tens que fer una dieta més equilibrada posant-hi més fruita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *