Horòscop per a dilluns 30 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

La teva voluntat et portarà a aconseguir en l’amor allò que per tant temps has desitjat i ara resplendeix com mai, les estrelles posen avui encant i emoció en la teva vida íntima. La teva creativitat s’exalta per la qual cosa podràs expressar obertament totes les idees.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estaràs més simpàtic, gaudint la presència del amor al teu voltant, la teva alegria de viure, la teva creativitat, el teu caràcter dolç, et fan únic i especial. Escolta la teva veu interior i als teus àngels perquè t’ajudin a prendre millors decisions en el dia d’avui.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

A la llar, tindràs la força per vèncer tot, energia, dinamisme i afany et sobren, per això hi haurà molta alegria, felicitat i celebració en la teva vida, viuràs moments molt excitants. Arriben moments molt importants en la teva vida laboral.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Encara que siguis fort i dominant, a tu et venç qui et tracti amb afecte i respecte, de manera que estaràs més sensible que mai. Et recuperes financerament del desastre que has estat experimentant en els últims mesos. Obre’t a nous negocis i inversions.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Comences el dia amb una energia planetària activa, per la qual cosa et sentiràs més positiu, és el moment de fer, crear, inventar i experimentar amb tot el que la vida t’ofereix en cada moment. Ha arribat el moment d’estrènyer llaços emocionals.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Et poses molt aventurer, però al mateix temps tens por a lo desconegut, aquest és el moment perfecte per fer bons negocis, prendre decisions en relació a la teva economia i obrir-te pas a un millor futur. Continua millorant la teva relació amb familiars.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Continua cuidant el teu cos, la teva imatge i el teu esperit, practica la medicina preventiva, combat l’estrès participant en activitats que siguin satisfactòries. Si estàs solter, aquest és el moment perfecte per sortir a conèixer el teu nou amor.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Durant aquest mes que està a punt de començar estaràs molt susceptibles a crítiques, i mals entesos, cuida la teva salut física i emocional, pren temps lliure per a tu i descansa. Si estàs unit sentimentalment, és el teu moment d’obrir-te més amb la parella.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Moment perfecte per casar-te o unir-te sentimentalment, els que tenen parella, a encendre novament el foc de la passió i del romanticisme. En l’amor, aprofita per deixar-li saber a la teva parella quant el vols i quant ho desitges.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

És un dia per dedicar a la llar, la teva família, als teus fills, per això l’energia planetària t’impulsa a comprar casa o remodelar la actual. Els luxes et seguiran cridant l’atenció, però buscaràs la manera més avantatjosa per obtenir-los. Sigues coherent.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Ha arribat el teu moment de viure el no viscut, un ésser tan actiu, dinàmic, social i alegre necessita diversos dies de descans i plaer per estar relaxat i feliç. El que vulguis obtenir de la teva parella o soci has de treballar-lo abans del cap de setmana.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Una persona t’imposa les seves idees, les que has d’avaluar amb molta cura, seguir aquests consells estarà bé sempre i quan, aquests s’acomodin a la teva realitat. D’ara endavant, només felicitat, harmonia i estabilitat, seran ben rebudes per tu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *