Horòscop per a dilluns 30 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Elabora en la teva ment aquelles idees que puguin ajudar-te a millorar una major estabilitat econòmica. Fes un petit pla d’acció i comença a executar-lo, comença amb el més simple i vas augmentant, podràs omplir les teves butxaques, actua sàviament.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

S’imposa que controlis tota compulsió de comprar el que menys necessites. Busca donar els passos per aconseguir la teva independència en lo personal i professional. Ara podràs guanyar bons diners ensenyant a altres, tindràs una actitud més harmoniosa.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Gaudeix de les amistats, del plaer i de les festes però no et compliquis la vida amb casos clínics, el teu lloc de treball serà el teu principal escenari per al romanç, tot llueix molt bé en els assumptes de l’amor, però no hi haurà res seriós de moment.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Expandeix la teva visió del món, no t’imposis barreres on no n’hi han. Proposa’t realitzar les teves metes, programa la teva ment i el teu cor, obre els teus horitzons cap a un desenvolupament major de les teves metes i ambicions de vida. Avança!

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Ocupa’t de fer realitat aquests somnis i aquestes fantasies que tant has desitjat, deixa que l’amor embelleixi cada segon de la teva existència en aquesta vida. Corregeix els mals hàbits que últimament has denotat, ja és temps que prenguis una nova actitud.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Escolta als altres, analitza el que altres t’aconsellen i ves per un altre camí, respecta i confia en la gent amb qui treballes. Has passat per experiències tristes i decebedores en donar el teu cor, però ara tot canvia i et prepares per a una relació seriosa.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Les pèrdues de memòria que podries tenir, quedaran de moment aparcades i és possible que tinguis una lucidesa mental com rares vegades tens. Hi ha d’haver això sí, moltes tensions en l’entorn que tens, a nivell de treball, la setmana serà activa.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

T’alliberes d’emocions reprimides, s’acosta un gran esdeveniment que marcarà la teva vida, novetats que modifiquen l’entorn personal i laboral. No és qüestió de retreure ni de saber qui té la culpa, és de buscar una solució a aquest problema familiar.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Segueix millorant la teva situació financera, has de fer un pla d’estalvi, organitzar millor les teves despeses en aquests moments. Podràs comprar el que fa falta en un període relativament curt, segueixen amb bon peu les teves idees i ho podràs aconseguir.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Recarrega el teu ambient de vibracions positives que aconseguiràs per mitjà de la meditació i l’oració. Flexibilitzat, adapta’t i aprèn a riure dels teus errors, no siguis tan dur amb tu mateix, cal que augmentis la teva autoestima, tens valors importants.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

És un bon moment per viatjar, conèixer altres llocs, visitar familiars que es troben lluny i que no has tingut l’oportunitat de conèixer. Creixerà la família per mitjà de noves persones que s’agreguen, matrimoni a la vista de part d’un familiar.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Et recuperes en els assumptes de l’amor, no seràs més víctima de persones supèrflues que només els importa el seu propi benestar. No t’agafis amb el que podria ser la teva destrucció, cuida molt de la teva salut mental i emocional, no discuteixis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *