Horòscop per a dilluns 23 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

El dia et semblarà màgic, en tu es tanquen diversos misteris que estaran avui molt latents,el teu costat espiritual es fa prioritari en la teva vida. La teva sort camina del teu costat, cuida’t de les males companyies en aquests dies, no t’excedeixis amb l’alcohol.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Ara estaràs estable econòmicament, perquè sabràs administrar amb intel•ligència i tacte la teva economia. Moltes activitats socials, reunions ocuparan gran part del teu temps durant el dia, relaxa’t i compleix amb els teus compromisos, però sense esverar-te.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Posa’t al dia pel que fa a les teves obligacions laborals, perquè tinguis temps de fer altres activitats personals, com més aviat acabis millor serà per a tu. Organitza’t en tots els aspectes de la teva vida i se’t farà més fàcil la vida, els astres et demanen ser prudent en despeses.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Dia de despeses, d’unió familiar, estaràs submergit en un ambient d’harmonia, serenitat, vius la calor familiar. Et sents estimat i respectat pels teus, al final la nit serà llarga i extensa, no et limitis i gaudeix amb alegria del que en aquests moments tens al teu abast.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
El relacionat amb els diners s’emfatitza i encara faràs més despeses de l’acostumat et recuperaràs molt ràpid. Tota inversió promet deixar-te excel•lents resultats, atreveix-te a emprendre qualsevol negoci que t’agradi o que tinguis bons coneixements.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Et diràs una i altra vegada si aquesta persona que et va declarar el seu amor, realment està sent sincera amb tu, estàs una mica confós és millor que aclareixis els teus sentiments. Cuidat de les males llengües i tracta de no fer parlar i harmonitza les teves actituds.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

La teva feina t’està absorbint una mica massa el teu temps, cuida’t de l’estrès, podries emmalaltir i sentir-te tens i nerviós. Surt a divertir-te i dóna-li regnes soltes als teus sentits, allibera’t davant la novetat que la vida ha guardat per al teu futur.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

No segueixis enganxat a aquesta tristesa que t’ atabala, et trobes lluny dels teus familiars, però recorda, tu també estàs lluny d’ells i també els hi fas falta. Tens la fortalesa de passar i superar la soledat i després reunir-te amb la teva família més endavant.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Treballa amb el que tens ara, adaptar-te a la realitat que ara mateix existeix, et serà més fàcil que queixar-te sense fer res, revisa les teves finances segueix ferm i prepara’t per el bé que vingui. Una actitud positiva pot fer que moltes coses bones succeeixin.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Els somnis t’indiquen i envien missatges, no et neguis a prestar atenció, moure’t de lloc et vindria bé o caminar pel camp. Ha començat un nou any i d’aquesta manera els astres et suggereixen que canviïs les teves perspectives i iniciïs noves metes i projectes per a l’any.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

D’avui en endavant la teva vida experimentarà un dràstic canvi que impulsarà l’elevació de la teva vida professional i laboral. No li donis importància al que no en té, sempre et passes la vida pendent de tot i de tots, ja és temps per que et dediquis el teu propi temps.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Construir noves bases a la teva vida serà molt beneficiós per tu, aplica el coneixement que tens i fes-lo servir en el teu propi benefici, inspira’t en les coses que saps fer i comença a executar-les. Un amor arribarà aviat i es rendirà als teus peus, reacciona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *