Horòscop per a dilluns 23 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

El teu desig de compartir amb els altres augmenta, gaudeix doncs del dia de Sant Jordi compartint aquesta diada amb els que estimes, rebràs un obsequi d’una persona que no esperes que ho faci, tu sabràs com correspondre, pot s’ inici d’una relació molt bona.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tot i que t’estiguis sentint el control de la teva salut és important no abaixar la guàrdia, la teva sexualitat és més activa que de costum però tracta de portar tot amb moderació. La teva energia és bona i vols fer molt, si viatges et trobaràs amb petits ensurts.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tota decisió que emboliqui diners has de estudiar-la bé abans de signar qualsevol document, no tot el que t’ofereixin és bo per tu. Per tant és millor ser diplomàtic posposar els teus plans fins que consultis amb els experts o una persona de confiança.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
S’han acabat els deutes, vas ara a la recerca de la veritat perquè necessites pau interior, l’energia de Venus t’ajudarà a connectar-te amb el teu costat espiritual. T’agradarà proporcionar-te temes de filosofia religió o metafísica. Tot evoluciona.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Cremes a la flama de la passió al costat de ser estimat ja que s’intensifiquen les relacions amoroses amb l’entrada de Venus el planeta de l’amor a la casa vuitena, tota relació que comencis sota aquest aspecte serà molt intensa i positiva. Gaudeix de la relació.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Cuida la teva economia ja que hauràs de fer front a alguns pagaments que no t’esperes avui i poden arribar a sorprendre’t. És probable que hagis de afrontar algun judici en aquests dies, però sortiràs victoriós si mantens la serenitat, i vas amb la veritat.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

 Experimentaràs un alt reconeixement per la teva tasca, Júpiter retrògrad a la teva casa deu, farà que es posi lent tot el relacionat amb la teva professió. Tot i així fes tot el possible per aconseguir un lloc de prestigi, esforça’t per assolir els teus objectius.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Hi ha una mena de pressió al teu voltant que et faran viure situacions en les quals hagis d’aparcar coses per por a afrontar-les malament. Si no hi ha aquesta seguretat és millor deixar-ho, quan estiguis segur de l’èxit val la pena afrontar-les amb fermesa.

 

 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si saps encarar el treball i l’economia avui serà molt favorable, però si ho portes pel costat de les passions i dels enamoraments pots tenir veritables problemes que et poden arrossegar a situacions de grans tensions, que podrien fer-te perdre el nord.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

El dia transcorrerà amb mals de cap perquè les coses sortiran al revés del que esperaves i és probable que aparegui la ànsia i la desesperació. El nivell de salut afectarà fortament el sistema nerviós, el que cal indicar que estiguis el més tranquil possible.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La millor companyia en aquest dia serà la teva parella, gaudireu d’una diada de Sant Jordi, d’allò més romàntica, podràs comentar-li els problemes, i que nomes ell et pot donar les millors solucions. Hauràs només d’escoltar el consell que et doni, i ser prudent.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Aquest dia es presenta sota el signe de l’ inspiració hi haurà una gran sensibilitat a nivell personal que farà que les coses funcionin molt bé i amb bones perspectives de futur. Bon moment per construir molts projectes de futur marcats tots ells per l’èxit .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *