Horòscop per a dilluns 2 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Programa la teva ment i cor perquè trobis a aquesta persona especial amb qui compartir els teus moments especials. Proposa’t realitzar les teves metes,així com també trobar les respostes a les teves inquietuds,el teu cos et demanarà que ho exercitis.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Debatre en harmonia amb la teva parella o amb la gent amb la que vius sobre algunes decisions que cal prendre per a la casa, reunireu uns diners per fer algunes compres molt necessàries, però cal tenir cura en no excedir-se en despeses que no son necessàries.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Avui t’arribarà alguna notícia o informació d’un amic o d’un antic amor que et sorprendrà, potser tinguis alguna conversa amb algú que se sincera amb tu que et comptarà una cosa que t’implica i que et convé saber, sempre des d’un punt de vista positiu.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si necessites diners, t’obriran les portes de nous projectes molt lucratius, d’altra banda t’arriba diners de l’estranger. Arriben nous contractes, negocis i oportunitats per a seguir progressant en la teva carrera o professió. No prenguis decisions apressuradament.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Et reveles contra tot costum o hàbits, ara els teus pensaments com la teva manera de ser han canviat, t’has modernitzat, estimes la vida i tots els seus plaers. Cuida i modera les despeses també la teva relació de negocis, el teu instint et guiarà cap al que et convingui.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Deixa sortir el teu costat afectuós i també la teva part romàntica i apassionada, treu paciència i evita disgustos innecessaris que et portarien a ruptures de per vida. És millor reduir les activitats socials quan no et sents a gust amb les persones que t’envolten.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Molt romanç i diversió estan garantits per a tu, bon començament d’any per a gaudir de moltes activitats socials. Coneixeràs a la parella perfecta que tant has buscat, però si estàs unit, serà el millor moment per compartir l’alegria de tenir amics en comú.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Utilitza el do de la paraula per expressar-te, escriu una carta, un missatge, on diguis tot el que sents i el que desitges. La teva intuïció no t’enganya, estaràs molt psíquic. Allunya’t de males companyies, no repeteixis els mateixos errors del passat.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Les oportunitats de destacar-te professionalment es multipliquen, s’exalten els teus poders de comunicació, especialment si tasques en ràdio, premsa o televisió. Continuaràs en un cicle de prosperitat i abundància, la bona sort t’acompanya.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Ara sabràs què has de fer per guanyar més diners i brillar, com sempre ho has fet. Hi haurà molt amor que donar i rebre, no hi haurà obstacle que no vencis ni repte que no aconsegueixis, en la teva vida arriben curacions miraculoses i un període d’alegria.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Et faràs pagar millor per tot el que aportes a l’empresa que t’ha contractat, El teu període de separacions i divorcis va acabar. Si estàs sol, no serà per molt temps, de manera que si estàs pensant en matrimoni, regnaràs en l’amor, no perdis la paciència.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Tindràs la intuïció de saber seleccionar el que més et convingui en la feina que t’ofereixin. La teva vida amorosa ha estat un drama en el passat, has passat de l’amor al desamor, has tocat el cim i has explorat els plans i ara tornes a enamorar de nou, felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.