Horòscop per a dijous 5 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Naixerà en tu, un interès per l’espiritual, per allò místic i també per lo prohibit, evita problemes amb persones compromeses o complicades sentimentalment. Aquesta combinació et donarà energia i vibracions molt positives presta atenció als missatges divins.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

En aquest cicle continuaràs beneficiant-te encara més, una persona vindrà a indicar un balanç que necessites, a partir d’avui tot millorarà. Pren les coses amb calma que res pertorbi la teva pau i sobretot la teva salut, gaudiràs més si no jutges a les persones.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Mostra’t avui a servir, a cooperar i ajudar en la teva comunitat, per tu i els teus. Et sentiràs i et veuràs molt atractiu, romàntic, lluiràs bé i estaràs ple de molta sort, continua tenint cura de la teva dieta, els teus exercicis i la teva pell perquè no perdis la teva bellesa.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Canvia aquesta postura arrogant davant els altres ja que no et farà bé, mostra la part dolça subtil i amorosa de la teva persona, il•lumina la teva vida amb molt d’amor. No envegis la sort d’altres persones, tu també pots ser afortunat si obres des del cor.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Comença el dia amb un somriure als llavis, proposa’t des d’avui a canviar tots aquests aspectes negatius que puguin existir en la teva persona, elimina o treu de la teva vida el que t’ endarrereix, el que no serveix. Omple’t d’energia positiva, i seràs feliç.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Els Reis d’Orient seran molt esplèndids amb tots els natius del signe de Verge, s’han portat especialment bé al llarg de l’any 2011, tindreu la recompensa amb molta generositat. Fer projectes de canvis per aquest nou any serà molt viable i positiu.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Presta més atenció a la teva vida sentimental, posa de la teva part perquè regni la pau i la compressió entre tu i la teva parella, respecta perquè et respectin. Comunica’t de cor, no jutgis ni critiquis als altres, escolta bé les preocupacions dels altres.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Exerciràs complet domini en tot el que facis especialment en el sector dels negocis, és temps d’invertir comprar i vendre. Destaca el millor de la teva persona ja que estaràs ple de salut,tindràs el poder mental per crear les condicions necessàries per sortir amb èxit.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Els teus interessos i mantenir en alt el teu bon sentit d’humor durant el dia d’avui dependrà de la teva actitud. Planifica tot acuradament perquè et sigui tot un èxit, controla aquestes inquietuds que moltes vegades et porten a cometre errors greus.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Molta activitat en la teva vida, tot el que passi al teu voltant, en la teva comunitat, veïns o amb els teus éssers més propers, t’ afectarà positivament o negativament. T’obre les portes a resoldre assumptes domèstics o familiars que estaven pendents.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

El teu cercle familiar es torna el més important per a tu, estaràs molt actiu socialment, però has de tenir molta cautela de amb qui camines i fins on arribes amb persones desconegudes. És el moment d’unir, de compartir amor i coses bones amb els teus.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

L’amor toca a la teva porta, si és que estàs buscant conquerir el trobes en el teu cercle d’amics, de manera que aquesta amistat es torna en amor, després d’haver despertat aquesta flama passional entre vosaltres. És el moment de convertir-ho en alguna cosa més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.