Horòscop per a dijous 3 de maig


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Sentiràs nostàlgia del passat, serà per la part que has de viure a través d’una amistat que has tornat a veure i que no sabies d’ ella des de fa algun temps. No et deixis portar pel desànim i posa en marxa tots els mecanismes d’optimisme que té el teu interior.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

A tots els que avui celebreu el vostra aniversari, tindreu un dia molt especial ple d’alegria i felicitat i amb canvis importants, tant… que avui pot ser… “el primer dia de la resta de la vostra vida”. No dubteu en celebrar-ho al màxim, gaudiu del moment.

 

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Pensa que cada instant de la teva vida és una oportunitat de expandir i créixer, no facis res precipitat i pren-te un temps per pensar. Desenvolupa els teus sentits i escolta amb deteniment. Assaboreix els moments de benestar que et regala la vida.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
No segueixis endarrerint la teva felicitat, no segueixis dient que vas a fer… fes-ho! Surt a la trobada de la felicitat, la porta és oberta. La bona sort t’arriba de moltes maneres i tu sabràs aprofitar-la, començaràs una nova vida amb una actitud més positiva.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Has d’aprofitar les oportunitats que et donen, bon dia per preparar un viatge amb la parella o la família i gaudir d’una tarda acollidora i harmoniosa. Novament la vida et somriu i comences a veure la llum al final del túnel. Comparteix els bons moments.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Els diners t’arribaran per deutes que et paguen, la veritat és que t’influirà ara més que mai. Un assumpte de diners es solucionarà al teu favor. En l’amor no faltarà qui et porti problemes, surt d’aquesta relació que nomes et porta mals de cap.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Toca portes i obres cors, deixa que la felicitat entri a la teva vida. Les metes que et proposis les aconseguiràs amb l’ajuda de noves persones que entren a la teva vida plenes d’energies positives, l’arribada d’un amor inesperat truca a la teva porta.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La teva inspiració serà aguda i gràcies a ella veuràs com la gent al teu voltant es mostra afable amb tu. Et falta equilibri però el recuperaràs amb gran facilitat, has d’aprendre a acceptar les coses com són i veuràs un gran canvi en la teva vida.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

 Pensa que cada instant de la teva vida és una oportunitat d’expandir i créixer, no facis res precipitat i pren-te un temps per pensa i reflexionar. Desenvolupa els teus sentits i escolta amb deteniment, sempre és bo deixar que et donin idees per evolucionar.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Programa la teva ment i cor perquè trobis a aquesta persona especial amb qui compartir els teus moments especials. Proposa’t realitzar les teves metes, així com també trobar les respostes a les teves inquietuds, sobre tot en el que te a veure amb la feina.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Les teves fonts d’ingressos es dupliquen, no participis en cap negoci tèrbol o deshonest, ja que això serà el camí directe a la ruïna. Es presenten per a tu esdeveniments sorprenents i cal que controlis tot tipus d’impulsos. Cuida més la teva salut.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Hi ha moltes desavinences en el si familiar,la teva parella esta rebent constantment vibracions negatives i alguna cosa més que sensacions. Has de posar en pràctica tot el que has pensat perquè el negoci et torni a funcionar com abans de la crisis.

TOTES LES NOTÍCIES