Horòscop per a dijous 26 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Podràs contemplar les coses des d’una perspectiva audaç i interessant, tens davant teu un repte que hauràs de saber quan treure-li un bon partit. Treballa amb determinació i veuràs que no serà en va la dedicació i la responsabilitat que posis en això.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Seran molts els que es sorprenen de la teva gran independència i iniciativa, transformació és la clau de la teva vida. Et despulles de vells hàbits i creences, mantén-te ferm en el que creus és el correcte per a tu, trobaràs resistència de part de molta gent.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

El teu magnetisme personal està molt fort. Aprofita i utilitza’ls al teu favor, en el pla amorós i del romanç, de moment no hi ha intencions d’arribar a res seriós però si molts desitjos, irradies bellesa, salut energia i avui buscaràs ser el centre d’atenció.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Pensa, estudia bé els passos a donar, planifica per al futur. Arriba el moment de revaluar el rumb que està portant la teva vida i veure si et trobes en la direcció correcta, tingues en compte la teva capacitat i també les teves limitacions a l’hora dels canvis.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Seran molts els que esperen el màxim de tu però tu has de complir primer amb les teves obligacions i no tirar-te el treball d’altres al damunt, la teva recompensa es donarà aviat. Molta feina i noves responsabilitats és el que està ara en l’ agenda, el temps se’t anirà volant.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tot el que tingui a veure amb comunicació especialment amb ordinador es podria veure temporalment afectat durant les hores de la tarda, la comunicació en les teves relacions sentimentals també es poden veure afectades. Hauràs de corregir les teves paraules.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Somriu a la vida, t’arriben diners de fonts inesperades i podràs posar-te al dia en els teus deutes, un aire de misteri t’envolta fent-te veure més interessant. La teva intuïció et guia pel camí correcte, sentiments ocults arrels del passat tornen a sorgir amb nova perspectiva.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Vés amb compte, i valor d’acceptar errors, atreveix-te a demanar perdó, enterra aquest orgull que et devora per dins i no et deixa ser feliç al costat dels que estimes. Cuida’t de l’engany en el terreny del romanç i la passió, obre’t a lo nou per tu.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Art, bellesa, cultura i contacte amb els estrangers et portaran bona sort i una nova visió de la vida, espera molt dels teus amics, invitacions socials no et faltaran. Voles amb ales pròpies cap a la teva felicitat, surts d’angoixes de penes callades i de lligams perjudicials.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Aprèn a dir no al que no et convé, analitza i aprofundeix en les teves fites, contínua netejant la teva llar i la teva vida, els dubtes es dissipen i vences a aquells que tracten de fer-te mal. La llei de karma es compleix i les teves obres seran recompensades.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Desenvolupa major compressió, és bon moment per negociar aclarir i explorar noves alternatives a problemes o diferències amb la teva parella. La comunicació amb aquesta persona que comparteix la teva vida s’intensifica i serà molt important per a tu.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Seràs l’estrella més lluminosa en el firmament artístic, si és que et dediques a l’art, les estrelles guien la teva vida en forma sorprenent i inusitada, t’ alliberes ara de tot el que s’estancava. Tot canvia en el teu rumb professional serà una benedicció favorable per a tu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *