Horòscop per a dijous 26 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Et falta equilibri però el recuperaràs amb una gran facilitat, has d’acceptar les coses com són, després d’això, veuràs un gran canvi en la teva vida. Confia una mica més en la teva parella, ella té el que et fa falta i junts i en harmonia sou un gran equip.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Veuràs la teva sensibilitat molt accentuada i has d’advertir els que t’envolten que pots comportar-te de forma esquerpa, estaràs més ocupat amb la teva salut amb el teu estat físic i anímic en general. No és que tinguis d’estar malalt però has de cuidar-te.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Vas de vacances en aquests dies, és possible que visitis familiars que es troben lluny i fa un temps que no veus.. Podràs gaudir de la natura si decideixes fer-ho, si ho fas seria molt favorable per a la família i la teva salut, decideix-te i surt de la rutina.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
T’hauràs de preocupar del teu entorn, hi ha molts problemes i s’estan embolica’n les coses, amb la qual cosa estàs agafant una fama que no et mereixes. Has de parlar amb la gent i exposar realment la teva situació sense dificultats i sense traumes de cap classe.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Avui atrauràs els diners fàcilment, no et faltaran oportunitats financeres per invertir i multiplicar, els astres s’estan movent a la casa de la fortuna. La teva energia positiva et convida a compartir i gaudir amb els teus amics, els tens abandonats.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Trobes l’equilibri que et permet combinar el teu temps laboral amb el familiar, el treball és important, però la família és la prioritat en la teva vida. El vincle social i familiar s’expandirà cap a un altre nivell en la teva vida, gaudiràs tot el que comparteixis.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Els teus assumptes personals van d’allò més bé gràcies a la gran influència de Venus a la teva casa deu. Es veurà exaltat tot el que té a veure amb la llar, ara tens una influència positiva sobre la teva salut, encara que això no vol dir que abusis, controla la teva dieta.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tens llum verda per fer i desfer tot el que se’t vingui de gust en les qüestions de l’amor, estàs amb tot el teu esplendor en totes les teves relacions sentimentals. Si estàs casat o unit a algú podràs expressar fàcilment el teu afecte i amor.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Aprecies d’una manera molt especial, tot el que t’envolta, la comunicació serà la teva gran arma de seducció en aquests dies. Ara es temps de posar èmfasi en els romanços, descobriràs l’amor que et tenen aquells que comparteixen amb tu.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si no vols seguir unit en aquesta societat, és millor que li facis una oferta atractiva al teu soci, espera a tenir una resposta satisfactòria. La teva estabilitat econòmica et permet fer aquesta oferta, busca la subtilesa en expressar les teves inquietuds.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tot canvia al teu favor i recuperes la confiança en tu mateix, el trist es torna alegre i el que estava paralitzat o estancat en la teva vida camina, l’energia planetària porta cap a tu guanys i adquisicions. És un bon moment per embellir la teva llar.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Avui llueixes com un rei, Venus et toca avui amb la seva màgia ja que regeix la personalitat, t’asseguro que no passaràs desapercebut per ningú. La teva sort s’expandeix amb el terreny dels diners, no més esperes o angoixes, la teva situació econòmica millora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *