Horòscop per a dijous 19 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Seràs l’ inspiració i el model a seguir per a aquells que se senten desorientats o en la recerca de llum espiritual i harmonia personal. La teva actitud per a l’amor seran més realista i concretes, t’uniràs sentimentalment a algú molt sensible que obrirà el teu cor.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

S’imposa que divideixis el teu temps amb intel·ligència perquè puguis complir amb els deures o obligacions, podries fer una planificació en això. Seria bo que tractis de compartir una mica més amb la família, dedica també temps per cuidar-te més.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tingues present que les baralles o discussions no et conduiran a res positiu, és millor negociar i arribar a un acord amb aquells que treballen al teu costat. Et recuperes tant física com mentalment, desenvoluparàs una resistència a malalties o problemes físics.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Les estrelles et porten qui és qui en la teva vida, en relació al teu món sentimental, surts de dubtes i intrigues que t’angoixen i no et deixen tenir pau interna. Ara et toca seleccionar, si és que no tens parella, aquest ésser especial que et valori com a persona.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Tindràs un munt d’idees i projectes però no et quedis esperant que els teus vinguin a buscar-te , pren la iniciativa i envolta’t de gent interessant, procura sortir més i ser comunicatiu. Pren el sol amb més freqüència i augmentar el teu estat d’ànim.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Els planetes t’obren les portes a l’èxit i el progrés en la teva vida, un viatge a l’exterior es reafirma, la teva projecció està ara més forta que mai. Tens mitjans per incrementar les teves finances, faràs valer la teva feina imposant respecte i valor.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Algú molt proper a tu et portarà a sentir-te frustrat i això es reflectirà en la teva salut, s’imposa reajustar la teva vida el més aviat millor. Comparteix les teves idees coopera amb els altres però assegura’t d’establir un balanç apropiat entre treball família.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La teva imatge pública es troba ara sota la critica per el que has de tenir cura de la teva aparença personal, estaràs sota estranys i impredictibles canvis. Contínua observant i estudiant el món que t’envolta, escolta a aquelles persones que t’aconsellen.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La confusió i la indecisió poden fer estralls en la teva vida almenys que decideixis guiar-te per la teva intuïció i buscar consells en persones espirituals. Estaràs una mica maldestre en qüestions pràctiques, però en canvi molt inspirat per la música.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Accepta la realitat i no malgastis les teves energies, procura no oblidar els detalls importants, tens temes pendents que et tocarà resoldre en el dia d’avui, escolta i observa a les persones abans de començar a parlar i donar un pas endavant.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

No més monotonia en el teu ambient personal, et mous en direcció diferent al que habitualment estàs acostumat, la fe que dipositis en tu serà determinants ara en la teva vida. Creuràs en tu, en la teva saviesa i en tot el que pots donar als altres.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Potser estiguis una mica nerviós i et descontrolis una mica en els teus horaris de menjar i en els teus somnis, viuràs un període molt feliç i actiu per a les relacions l’amor i l’amistat. Pots sentir-te impulsat a participar amb freqüència en les reunions amb els amics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.