Horòscop per a dijous 12 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Avui serà un dia ple d’emocions, aguditzant la teva capacitat intuïtiva, rep tot el benefici que aquesta situació proporcioni a la teva vida. Hi ha necessitats importants per satisfer però el més urgent és analitzar quina situació et porta a la inseguretat que vius.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La teva indecisió podrien posar en joc o perill la convivència en la teva relació de parella, hauràs de mostrar els teus punts claus i quina és la decisió que has pres al respecte, no deixis anar l’ésser que estimes per petits detalls de la vida que poden ser solucionats.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

L’amor no és un element imprescindible en la teva vida, gaudiràs de estar envoltat per la natura i passejar per paratges muntanyencs. En aquest cicle prefereixes una forta i sincera amistat que un amor ple de dubtes, gelosia o moments de mal humors.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La teva salut es torna de millor forma que en temps enrere, procura seguir amb una dieta equilibrada i una rutina regular d’exercicis. Fes una llista de tot el que necessitis a la casa i surt de compres, si el teu pressupost és limitat compra el més important.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Parla amb la veritat i podràs caminar sempre amb el front alt, modifica la teva actitud, sigues més social i dinàmic en el teu cercle d’amistats. Aprofita la bona energia planetària per involucrar-te en activitats socials que ajudin els més necessitats.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si no li prestes atenció al que sents estaràs ignorant part de tu mateix, les preocupacions no et deixen mostrar tal i com ets, aquesta inseguretat acabaràs per transmetre-la a la gent que està al teu voltant i crear un ambient de confusió important.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

No auguris èxits fins no tenir els resultats a les teves mans, podries estar donant notícies precipitades, hauràs d’esperar el resultat i anar pel camí precís i sempre segur. Tenir paciència et facilitarà les coses, bon moment per als jocs d’atzar.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

T’embolcalles en nous projectes que prometen ser ferms, l’hora de collir el que has sembrat està a la teva porta. Tracta de respectar els teus horaris de son, les teves hores de menjar perquè en cas contrari podries tenir dolors corporals aguts i severs.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Et mous en un ambient reflectit de molta harmonia, pau i amor, li compliràs les promeses que li vas fer l’ésser estimat, sentint-te satisfet per la seva realització. Adquireixes major maduresa i organització personal, el que t’ajudarà a créixer en la vida.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Fas teus els sentiments de qui estimes sense que t’ho demanin, sense necessitat d’expressar podràs entendre la teva parella, l’afecte de tots dos és correspost amb noves demostracions d’amor i una nova renovació total, busca l’equilibri.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Etapa per a nous estudis, tenir més coneixements i experiències en la teva àrea professional, t’ associes amb persones d’alt nivell intel•lectual que seran un exemple a seguir. Ara la teva preparació et farà més competitiu a l’hora de desenvolupar-te.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Tot començarà a passar tal com ho has planejat, la teva creativitat està funcionant i fins i tot et dones el luxe de proposar noves situacions, no deixis de sentir-te culpable per les ànsies de créixer, l’ambició et guiarà cap a l’èxit i incrementà les teves finances.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *