Horòscop per a dijous 12 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

En aquests dies pots viure situacions confuses, mals entesos a la feina o fins i tot pots sentir-te estafat i enganyat. La millor vacuna per a aquests perills serà ser molt realista i deixar de ser innocent i ingenu, necessites prendre més responsabilitats amb tu mateix.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Plutó en posició directa t’injecta d’una energia increïble i això et portarà a aconseguir més del que t’has proposat. Bon moment per llançar-te a la conquesta dels teus somnis, podria presentar-se un canvi de treball a un que realment t’agradarà fer.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Potser estiguis una mica nerviós i et descontrolis en els teus horaris de menjar i en els teus somnis, viuràs un període molt feliç i actiu per a les relacions d’amor i l’amistat. Pots sentir-te impulsat a participar amb més freqüència en reunions.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Tindràs visions àmplies sobre la teva vida i el teu futur, presta més atenció als somnis, estaràs molt susceptible a les opinions alienes sobre la teva persona. Fes cas encara que et costi, la teva sexualitat necessita imaginació, les preocupacions no et deixen ser.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Ressalta les teves qualitats positives, has de fer que tot pensament negatiu et contamini i et porti malestar, sigues més prudent amb les teves opinions i comentaris. Tingues present que allò que critiques en altres és on tu necessites millorar.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No perdis el teu optimisme quan s’hagi d’enfrontar a una situació complicada perquè un somriure et solucionarà més d’un contratemps. Has d’aprofitar aquests dies tan favorables per a tu reafirmant-te en les teves qualitats i centrant la teva energia.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Sentiràs que necessites revitalitzar amb unes petites vacances o durant un cap de setmana en contacte amb la naturalesa. T’inclinaràs a dubtar massa, perdent molt de temps per prendre una decisió. Com a conseqüència d’això perds una bona oportunitat.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Molts seran els Escorpins que iniciïn una nova vida, lliures de ressentiments, odis i rancors, els enemics es rendeixen i tu t’imposes, guanyaràs molts cors amb la teva simpatia. L’amor i el romanç seran el teu al·licient per lluitar i vèncer en la teva lluita.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Estaràs molt psíquic captant tot el que et volen ocultar, a arribat el teu moment d’arrencar caretes i de dir la teva gran veritat, no confondràs amor amb sexe, tot i que el teu poder d’atracció augmenta. Ningú no et pot prendre avantatge, tindràs una oportunitat.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

L’amor et dóna poder per lluitar i vèncer tot, els ulls del món estan sobre tu, el teu encant, la teva sensualitat, el teu atractiu i intel·ligència seran motius d’enveja. Llar, família i fills prenen gran importància, no donaràs un pas sense abans consultar-ho amb ells.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tendència expansiva i gastadora, actitud liberal el desig de gaudir de les coses que et pots permetre, busques les companyia de gent jove que tindran influència positiva sobre tu. Has decidit enfrontar tu mateix aquest mal moment que hi ha a casa.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Amb la teva necessitat de projectar-te al futur de manera intensa, probablement hagis trobat diversos obstacles per al futur pròxim que hauràs d’enfrontar per avançat. Estaràs poc disposat que et tallin les ales i desitjaràs per sobre de tot fer el que tu vols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *